ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

«Μύρισε» θέατρο στην «Αυλή του Μύλου»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Από αύριο Τετάρτη επαναλαμβάνονται οι παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου» με την κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό» στο νέο θέατρο «Αυλή του Μύλου».
Η παράσταση που άρεσε ιδιαίτερα και απέσπασε θετικά σχόλια, θα παίζεται για 2 εβδομάδες, μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα εκτός Δευτέρας και Τρίτης με ώρα έναρξης 9.15 μ.μ.
Είναι πολλοί θεατρόφιλοι που δεν κατάφεραν να δουν την παράσταση στη διάρκεια του καλοκαιριού και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να χαρούν την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου, χωρίς καύσωνες και μάλιστα σε έναν υπέροχο χώρο, όπως είναι η «Αυλή του Μύλου».
Η ευρηματική σκηνοθεσία είναι του Κώστα Τσιάνου που έκανε και την ελεύθερη απόδοση του κειμένου. Η σκηνογραφική παρέμβαση είναι του Γιάννη Πέτρου. Ο Σπύρος Καβαλιεράτος έκανε την ενορχήστρωση των τραγουδιών που τα περισσότερα τα ερμηνεύει μοναδικά η πρωταγωνίστρια του θεάτρου Ελένη Ουζουνίδου, ο Αλέξανδρος Μπαλαμώτης και ο Σταύρος Nικολαϊδης που παίζει με αριστοτεχνικό τρόπο τον ψευτογιατρό Σγαναρέλο. Ο βετεράνος του «Θεάτρου Τέχνης» Περικλής Καρακωνσταντόγλου για άλλη μια φορά, αποδεικνύει τη σπουδαία υποκριτική του στόφα, όπως και ο Χάρης Φλέουρας, η Άννα Γκλέτσου, ο Βασίλης Γιαβρής και η Ιωάννα Δημακοπούλου που δημιουργούν εξαιρετικές ερμηνείες.
Για τις τελευταίες παραστάσεις ισχύουν τα εισιτήρια που διανέμει ο Ο.Γ.Α. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ και 7 ευρώ για τους νέους, (μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass