ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΜΠΩΝ

Προσλήψεις καθηγητών μουσικής

*Έως 10 Σεπτεμβρίου η υποβολή των δικαιολογητικών

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2012 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
 Συνολικά 17 θέσεις εργασίας ανοίγουν στο Συκούριο και συγκεκριμένα στη Μουσική Σχολή. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π Τεμπών, όσοι καθηγητές μουσικής ενδιαφέρονται να εργαστούν ως ωρομίσθιοι(σύμβαση εργασίας μίσθωσης έργου) για το σχολικό έτος 2012-2013 μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά τους για τις εξής ειδικότητες: Διευθυντή (1), Μαέστρου Φιλαρμονικής και Χάλκινων Πνευστών (1), Μαέστρου μικτής χορωδίας (1), καθηγητών πιάνου(4), καθηγητή αρμονίου (1), καθηγητών κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας(2), καθηγητή μπουζουκιού (1), καθηγητή βιολιού (1), καθηγητών φλάουτου και φλογέρας (1), καθηγητών παραδοσιακών κρουστών και ντραμς(1), καθηγητών κλαρινέτου και σαξόφωνου (1), καθηγητή θεωρίας-ανώτερα θεωρητικά (1) και καθηγητή παιδικής χορωδίας (1).
Απαιτούμενα προσόντα
-Δίπλωμα ή πτυχίο από αναγνωρισμένο μουσικό ίδρυμα στην Ελλάδα ή ανώτατη μουσική σχολή του εξωτερικού στην ειδικότητα του διδασκόμενου μαθήματος.
-Για τις ειδικότητες που στερούνται επίσημους τίτλους, βεβαιώσεις ολοκλήρωσης κύκλου σπουδών από Ωδείο ή Μουσική Σχολή.
-Για τους εμπειροτέχνες κυρίως στις ειδικότητες των παραδοσιακών οργάνων, φάκελος δραστηριοτήτων ή αναλυτικό βιογραφικό.
Διδακτορικό δίπλωμα ή μεταπτυχιακό άλλης μουσικής ειδίκευσης ή άλλης μη μουσικής ειδικότητας. Πτυχίο άλλης ειδικότητας από πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, τίτλος(δίπλωμα, πτυχίο) άλλης μουσικής ειδίκευσης από το ΥΠΕΠΘ ή Ωδείο ή Μουσική Σχολή, αποτελούν συνεκτιμώμενα προσόντα και πρέπει να κατατεθούν. Σε περίπτωση τίτλων αλλοδαπής, οι τίτλοι πρέπει να συνοδεύονται από αναγνώριση ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ ή άλλου αρμόδιου συμβουλίου ισοτιμιών της ημεδαπής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση:
Μουσική Σχολή Δήμου Τεμπών, Συκούριο, Τ.Κ.40006. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: αίτηση, συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένα αντίγραφα των πτυχίων, των τίτλων σπουδών όλων των επιπέδων που διαθέτουν, βεβαίωση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας σε μουσικά ιδρύματα και στις ζητούμενες ειδικότητες και φάκελο δραστηριοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Χρήστο Χρυσικό στο τηλέφωνο 24953-50515.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass