ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ

Ωδή στη Σελήνη

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2012 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
 Το ασυνήθιστο φαινόμενο δύο γεμάτων φεγγαριών μέσα στον ίδιο μήνα θα απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής το Δημοτικό Πάρκο της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην Κυπάρισσο Λάρισας.
Η τοποθεσία που βρίσκεται στις παρυφές του δάσους είναι ιδανική για αστροπαρατήρηση. Η διαμόρφωση δε του πάρκου προσφέρει στον επισκέπτη πραγματική γαλήνη και χαρούμενη διάθεση.
Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης με τίτλο «Ωδή στη σελήνη» θα αποτελείται από έργα αφιερωμένα στο φεγγάρι και την επιμέλειά της θα έχει η καθηγήτρια μουσικής Ανθούσα Ζησοπούλου, ενώ στο πιάνο θα παίξει ο μαθητής της - πτυχιούχος αρμονίας - Πέτρος Παλάσκας. Καθηγήτρια και μαθητής κατάγονται από την Κυπαρισσο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθεί η δυνατότητα, σε όποιον από τους παρευρισκομένους επιθυμεί να παίξει στο πιάνο, πάντα στο πνεύμα της βραδιάς.
Κομμάτια όπως «Φεγγάρι μάγια μούκανες» του Μίκη Θεοδωράκη, «Χάρτινο το φεγγαράκι» του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και «clair de lune» του Claude Debussy, moonlight sonata του Beethoven θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για μια μαγική ονειρεμένη ναι φεγγαρόλουστη νυχτερινή εμπειρία.
Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργεί αυτοσχέδιο bar με ποτά κι αναψυκτικά σε τιμές κόστους,
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της τοπικής Κοινότητας Ιουλία Παπαστεργίου στο τηλ. 6937-044007
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass