Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΓΙΑ ΤΑ «ΘΕΡΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ»

Ευκαιρία για ποιοτική και δωρεάν ψυχαγωγία

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2012 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
 Μία σειρά δράσεων που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό περιλαμβάνουν τα φετινά «Θερινά Δρώμενα 2012» του Δήμου Κιλελέρ, τα οποία εγκαινιάστηκαν και επίσημα το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Νίκαιας και θα διαρκέσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, τόνισε ότι μέσα από τα «Θερινά Δρώμενα 2012» δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με μία πλειάδα εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με μεράκι και με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, χορευτικές επιδείξεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες και εργαστήρια για τα παιδιά και λαϊκά γλέντια στις πλατείες των χωριών.
«Στον Δήμο Κιλελέρ συνεχίζουμε να επενδύουμε στα «Θερινά Δρώμενα», παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς πιστεύουμε ότι προσφέρουν μοναδική ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους για δωρεάν και ποιοτική ψυχαγωγία, για αισιοδοξία και χαμόγελο σε μία εποχή που το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο κ. Κομήτσας. Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, κ. Κλεάνθης Θεοδωρούλης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες να μετάσχουν μαζικά στις φετινές εκδηλώσεις μεταδίδοντας τη θετική τους ενέργεια και στους επισκέπτες από άλλες περιοχές, ώστε όλοι μαζί να διασκεδάσουν με την καρδιά τους απολαμβάνοντας τις υψηλές συγκινήσεις που προσφέρει η τέχνη και ο πολιτισμός.
Τα «Θερινά Δρώμενα 2012» ξεκίνησαν στο Αρμένιο με παραδοσιακούς χορούς από Χορευτικούς Συλλόγους της Χάλκης και του Κιλελέρ και λαϊκό γλέντι στην πλατεία συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στη Νίκαια, όπου η «Big Band» του Μουσικού Σχολείου Λάρισας παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα μαζί με τους «Αντάρτια». Την ίδια ώρα στην πλατεία του Νέου Περιβολίου η θεατρική Σκηνή Νίκαιας παρουσίασε το έργο «Άμλετ ο Β΄» του Sam Bobrick σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσιούλη, ενώ ακολούθησε το 3ο Αντάμωμα Νεολαίας του Ν. Περιβολίου. Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε και στο Αρμένιο. Τα «Θερινά Δρώμενα 2012» συνεχίζονται έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Ν. Καρυών, στις 9 το βράδυ.
Συμμετέχουν τα τμήματα Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Αν.Ρωμυλίας Βόλου, Μορφωτικού Συλλόγου Μεγάλου Μοναστηρίου και Συλλόγου Γυναικών Αγ. Γεωργίου.
 Παράλληλα από τις 8 μ.μ. τα παιδιά θα μπορούν να ασχοληθούν με καλοκαιρινές κατασκευές (Παιδικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Α CAPPELLA»). Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση λαογραφικού υλικού από 7 έως 11 μ.μ. στον 1ο όροφο του κοινοτικού καταστήματος Ν. Καρυών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass