ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Εγκαινιάστηκε η «Αυλή του Μύλου»... με Μολιέρο

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2012 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:35
Τα φώτα στην «Αυλή του Μύλου» άναψαν χθες βράδυ για πρώτη φορά...Ο νέος θεατρικός χώρος εγκαινιάστηκε χθες παρουσία δεκάδων θεατρόφιλων Λαρισαίων με τον τρόπο που του άρμοζε...Θεατρικά. Αντί λοιπόν για κορδέλα εγκαινίων, η πρεμιέρα του έργου του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό» κήρυξε και επίσημα τη λειτουργία του. Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, τελέστηκε ο αγιασμός και στη συνέχεια ο καλλιτεχνικός διευθυντής και σκηνοθέτης του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Κώστας Τσιάνος καλωσόρισε τους θεατές και ευχήθηκε το νέο καλοκαιρινό θέατρο της Λάρισας να έχει μια επιτυχημένη πορεία και να συνεχίσουν οι παραστάσεις του σε καθημερινή βάση με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό.
Οι προβολείς χαμήλωσαν, η μουσική ξεκίνησε και οι ηθοποιοί βγήκαν στη νέα σκηνή αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ομολογουμένως ήταν μια υπεροχή παράσταση με θαυμάσια δομή, σε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον που απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του κοινού. Οι ηθοποιοί
Σταύρος Νικολαΐδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης απολαυστικοί και ενθουσιώδεις.
Στη λαμπερή πρεμιέρα του Θεσσαλικού Θεάτρου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Σπύρος Μπαρμπούτης, ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος παρακολούθησε και την αδερφή του Άννα Γκλέτσου επί σκηνής, η πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Μαρία Κοτάκου, ο αντιδήμαρχος κ. Άρης Γαλάτος, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» κ. Γιάννης Σάπκας, η εκδότης-διευθυντής της «Ε» κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, πρόεδροι οργανισμών του Δήμου, συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος θεατρόφιλων.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass