ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Πρεμιέρα στην «Αυλή του Μύλου»

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2012 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
Με την κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό» σε σκηνοθεσία και ελεύθερη απόδοση του Κώστα Τσιάνου κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη το Θεσσαλικό Θέατρο, στις 9.30 το βράδυ, στον νέο του χώρο στην «Αυλή του Μύλου».
Πριν από την παράσταση θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου Θερινού Θεάτρου «Αυλή του Μύλου» με την παρουσία των αρχών της πόλης και του θεατρόφιλου κοινού που θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια την παράσταση.
Η κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό» ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο αφού αυτές οι κωμωδίες παίζονταν κυρίως σε αυλές, δρόμους, πλατείες κ.α. πάνω σ’ ένα πατάρι.
Το ωραίο είναι ότι για πατάρι στην παράσταση του «Θεσσαλικού» χρησιμοποιείται ένα τεράστιο πηγάδι (διάμετρος 5 μέτρα) που υπάρχει στον «Μύλο του Παππά». Τη σκηνογραφική παρέμβαση ανέλαβε ο Γιάννης Πέτρου και την μουσική επιμέλεια ο Σπύρος Καβαλιεράτος.
Τους ρόλους της κωμωδίας ερμηνεύουν με τη σειρά που εμφανίζονται στη σκηνή οι ηθοποιοί: Σταύρος Νικολαΐδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 7 ευρώ για τους νέους. Οι παραστάσεις του έργου θα δίνονται μέχρι τις 27 Ιουλίου. Στη συνέχεια ο «Γιατρός με το Στανιό» θα περιοδεύσει στα παράλια και τον Αύγουστο θα κάνει διάλειμμα. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν πάλι στις 5 Σεπτεμβρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass