Ερχεται το 9ο Φεστιβάλ Open Nights

* Από 17 έως 27 Οκτωβρίου στον Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2024 11:20

Το 9ο Φεστιβάλ Open Nights διοργανώνουν η ομάδα OFF ART και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων από τις 17 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024 με εικαστικά έργα, χορό, προβολές, μουσική, διαδραστικά projects, εργαστήρια και διαλέξεις.

Το θέμα του φεστιβάλ φέτος είναι η «Γη» και θα έχει ως βάση τον Μύλο του Παππά, με μια μεγάλη ομαδική εικαστική έκθεση, πολλές εκδηλώσεις, αλλά και ένα μπαζάρ δημιουργών και παραγωγών από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου. Δράσεις και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης, στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, το Wisedog, το καφενείο «η ΓΗ», το «Μπαράκι του Μύλου» και «Στο Περίπου».
Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό διακαλλιτεχνικό και διεπιστημονικό φεστιβάλ με διεθνείς συμμετοχές και κοινωνικές προεκτάσεις. Έχει πυρήνα την Kεντρική Ελλάδα και είναι δυναμικά ενεργό τα τελευταία 9 χρόνια. Στο Φεστιβάλ παίρνουν μέρος επαγγελματίες και ομάδες των εικαστικών και παραστατικών τεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και επιστήμονες διαφόρων κατευθύνσεων, ενώ συνεργάζεται και με άλλα φεστιβάλ και ανεξάρτητους θεσμούς. Φέτος, μεταξύ άλλων, θα συνεργαστεί με τον οργανισμό ΝΕΟΝ και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας-Γαλλική Πρεσβεία και γίνεται με την υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Με μια πλειάδα καλλιτεχνών και εκδηλώσεων σε μίαα ακόμα διοργάνωση, το Φεστιβάλ στοχεύει να ενώσει καλλιτέχνες και εκπροσώπους του πολιτισμού με το κοινό σε μια δημιουργική ανταλλαγή εμπειριών, γνώσης και ιδεών, που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής και συνδέουν το παρελθόν με ένα υγιές και δημιουργικό μέλλον. Το Φεστιβάλ έχει κερδίσει το βραβείο ποιότητας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φεστιβάλ EFFE για το 2024/25.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με προηγούμενες διοργανώσεις και το ακριβές φετινό πρόγραμμα στα social media:
https://www.facebook.com/Open.Nights.Off.Art/ https://www.instagram.com/opennightsfestival/ και στη σελίδα του Φεστιβάλ:
https://www.opennightsfestival.com/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass