Χορωδιακό σύνολο στο Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας

* ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2024 11:00

Ξεκίνησαν χθες στο Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας τα μαθήματα του τμήματος χορωδιακού συνόλου για τη νέα λυκειακή χρονιά 2024-25, υπό την καθοδήγηση του μουσικού Κώστα Δεδούση.

Το χορωδιακό σύνολο δημοτικής μουσικής του Λυκείου των Ελληνίδων της Λάρισας ιδρύθηκε το 2020, ορμώμενο από την αγάπη και την αφοσίωση των μελών του στο παραδοσιακό τραγούδι, στις διάφορες μορφές και εκφάνσεις του. Το ρεπερτόριο που διαπραγματεύεται περιλαμβάνει τραγούδια μονοφωνικά και πολυφωνικά, με ποικίλη θεματολογία, από κάθε περιοχή του ελλαδικού χώρου, καθώς και τις αλησμόνητες πατρίδες και του ελληνισμού ανά τον κόσμο. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο απόδοσης, στις ντοπιολαλιές, στο τοπικό ύφος και στις ιδιαιτερότητες των διαφορετικών κατά τόπους μουσικών και εκφραστικών μοτίβων. Το σύνολο εργάζεται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας και έχει εμφανιστεί σε αξιόλογες συναυλίες και παραστάσεις.
H Γραμματεία του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας θα λειτουργεί για εγγραφές και ενημέρωση καθημερινά 7-10 μ.μ. και Σάββατο 10-2 μ.μ., οδός Δήλου 17, στη Νεράιδα.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-624.379 και στο www.lel.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass