Σύντομες πολιτιστικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2024 11:30

Απογευματινό των Φίλων Συμφωνικής Λάρισας

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Το καθιερωμένο ετήσιο απογευματινό ραντεβού δίνει κι εφέτος ο Σύλλογος Φίλων Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με αφορμή την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής χρονιάς και με σκοπό τη στήριξη της ορχήστρας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Τιμώντας την επέτειο των 120 χρόνων του Μακεδονικού Αγώνα η φετινή συνάντηση θα είναι μια «Αναπόληση της Πηνελόπης Δέλτα» που ύμνησε τον Μακεδονικό Αγώνα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Με σεβασμό θα ανασύρουμε από το «συρτάρι της ιστορίας» στιγμές από τον ιδιωτικό και δημόσιο βίο της μεγάλης συγγραφέως και γυναίκας , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη μεγάλη προσφοράς της στη Μακεδονία και στην Ελλάδα».
Στην Πηνελόπη Δέλτα θα αναφερθεί η πρόεδρος του Συλλόγου Νέλλη Βασβατέκη. Απαγγέλλει ο πολιτικός μηχανικός Μιχάλης Παληός.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική από τη «Βαλκανική Λιτανεία» του Μίκη Θεοδωράκη. Στο πιάνο ο μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Χρήστος Κτιστάκης και στο κλαρινέτο το μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Μιχάλης Σαμπάνης. Τραγουδούν η σοπράνο Ελένη Μιχαλέ και ο βαρύτονος Χρήστος Ζαχαρίας.
Θα ακολουθήσει δεξίωση, με εδέσματα, προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η κλήρωση του πίνακα ζωγραφικής που διέθεσε στον σύλλογο η καλλιτέχνις κ. Ελευθερία Δεληπάσχου για την ενίσχυση της ορχήστρας.
Την ίδια μέρα, στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, από τις 6 μ.μ. έως 6.30 μ.μ. θα έχουν τη δυνατότητα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη να πραγματοποιήσουν την επανεγγραφή τους, καθώς και νέα μέλη την εγγραφή τους στον σύλλογο.
Το ποσό της εισόδου των 5 ευρώ θα διατεθεί για τις ανάγκες της ορχήστρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass