Η Χορωδία των Υπαλλήλων της Boeing στο ΔΩΛ

* ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2024 11:20

Στάση θα κάνει στη Λάρισα, το ερχόμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο, η Χορωδία των Υπαλλήλων της Boeing, μία από τις κορυφαίες ερασιτεχνικές χορωδίες των Ηνωμένων Πολιτειών, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια σειρά έξι συναυλιών και υπόσχονται να μαγέψουν το τυχερό κοινό, που θα τις παρακολουθήσει, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η Χορωδία των Υπαλλήλων της Boeing, με μια μακρά ιστορία που ξεπερνά τα 75 χρόνια, έχει κατακτήσει διεθνή φήμη για τις εξαιρετικές της ερμηνείες και τις περιοδείες της σε όλον τον κόσμο. Αποτελούμενη κυρίως από εργαζομένους, συνταξιούχους και μέλη των οικογενειών τους, η χορωδία πραγματοποιεί περίπου είκοσι συναυλίες ετησίως, με ρεπερτόριο που εκτείνεται από τον Μπρόντγουεϊ μέχρι τον Μπαχ. Αρκετές συναυλίες κάθε σεζόν είναι αφιερωμένες σε επισκέψεις σε οίκους ευγηρίας και άλλα κοινωφελή ιδρύματα, ενώ αναδεικνύουν την κοινωνική αλληλεγγύη, ως το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, για τη στήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας. Διεύθυνση χορωδίας: Δρ. Ντέιβιντ Κράυσλερ. Συνοδεία στο πιάνο: Μπρόνγουιν Έντουαρντς. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Ελλάδα, τα μέλη της χορωδίας θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την αγάπη τους για τη μουσική με το ελληνικό κοινό, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα που περιλαμβάνει θρησκευτικούς ύμνους, σπιρίτσουαλς, αλλά και παραδοσιακά αμερικανικά τραγούδια. Έξι συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα προσφέρουν στους μουσικόφιλους μια μοναδική εμπειρία. Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δικτύου Περραιβία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass