Σεμινάριο χορού από τον Γκες Μίχωφ

ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2024 12:21

Σεμινάριο κλασικού χορού και ρεπερτορίου με διδάσκοντα τον διακεκριμένο καθηγητή χορού και χορογράφο Γκες Μίχωφ θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου, στην Ανώτερη Σχολή Χορού και στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο στους υποψηφίους για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού όσο και στους σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού Δήμου Λαρισαίων, σε μαθητές και μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Λάρισας, αλλά και σε άλλους ασχολούμενους με την τέχνη του χορού.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η μετάδοση στους νεότερους της βαθιάς γνώσης και της πολύτιμης εμπειρίας του διδάσκοντος, η ανάδειξη και ανακάλυψη της διαχρονικής ομορφιάς του κλασικού μπαλέτου και ρεπερτορίου.
Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ
Ο Γκες Μίχωφ γεννήθηκε στη Βουλγαρία. Σπούδασε κλασικό χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης της Σόφιας με τις σπουδαίες δασκάλες Βαλτατσέεβα, Μπαλάμπινα και Κομίσνικωφ. Στη συνέχεια αποφοίτησε από την Ανώτατη Μουσική Ακαδημία της Σόφιας. Μετεκπαιδεύτηκε στη Βέρνη στον σύγχρονο χορό και στην τζαζ με δασκάλους τους Aλέν Μπερνάρ και Μίσα Μπεργκέζε. Στο Μπαλέτο Arabesque της Σόφιας υπήρξε πρώτος σολίστ.
Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Η Ανώτερη Σχολή Χορού Δήμου Λαρισαίων, η οποία τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού, ιδρύθηκε το 1997, συμβάλλοντας στην αποκέντρωση της ανώτερης επαγγελματικής χορευτικής εκπαίδευσης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Στην πορεία της λειτουργίας της έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης για σπουδαστές και σπουδάστριες χορού από την Ελλάδα και την Κύπρο.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο κλασικού χορού και ρεπερτορίου καθημερινά στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου -διεύθυνση: Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παππά-, τηλέφωνο 2410-256.464, ώρες 16.00-20.00. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass