«Οταν ξαναπέθανα» με τον Λάκη Λαζόπουλο

*ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 12:01

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς στο Θέατρο «Βέμπο», ο Λάκης Λαζόπουλος «ταξιδεύει» για δύο παραστάσεις στη Λάρισα, το τελευταίο του θεατρικό έργο «Όταν ξαναπέθανα», την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Μαζί με τον Λάκη πρωταγωνιστεί η Παρθένα Χοροζίδου, που έρχεται για να λύσει τον χρησμό αυτής της μεταφυσικής κωμωδίας! Τώρα που το φως έγινε ψεύτικο, έρχεται το σκοτάδι να φωτίσει.
ΤΟ ΕΡΓΟ
Ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο, καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερά του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι. Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα; Τι έχει να του πει ο κολλητός του; Η μάνα του; Η δεύτερη γυναίκα του; Η γκόμενά του; Η καθαρίστρια; Ο αδερφός του; Ο πεθαμένος ψυχίατρος και κυρίως, τι έχει να του αποκαλύψει η πρώτη του γυναίκα, η Παρθένα Χοροζίδου, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει σε ένα μοναστήρι.
Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο η Παρθένα Χοροζίδου και μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών με τους: Αντώνη Στάμο, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνο Γιάννη, Λαζάρια Σαζεΐδου και Χρήστο Ντούλα.
Στον ρόλο του ψυχιάτρου ο Τόλης Παπαδημητρίου. Γέλιο, με ένα σκοτάδι που έγινε φως, ίντριγκες, πάθη και δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Μπορούν να υπάρξουν δύο χαρακτήρες σε έναν άνθρωπο;
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. Προπώληση: more.com, https://www.more.com/theater/otan-ksana-pethana/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass