Γιορτή αφιερωμένη στον οίνο, την παράδοση και τον πολιτισμό

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 2024

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2024 12:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ
(Του ανταποκριτή μας)

Με τη συναυλία της Μελίνας Κανά και του Αλέξανδρου Κτιστάκη το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού 2024 στον Αμπελώνα.

Η Μελίνα Κανά μαζί με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη ταξίδεψαν το κοινό σε μουσικές διαδρομές γεμάτες συναισθήματα με τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες τους με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας τους, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.
Οι ήχοι της Χάλκινης Πανδαισίας και του Φώτη Τράσια την Παρασκευή ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Λίγο πριν μουσικο-χορευτικές εκδηλώσεις από τους τοπικούς συλλόγους τράβηξαν τα βλέμματα. Το ταξίδι του σταφυλιού προς το κρασί μέσα από αναπαραστάσεις, χορούς και τραγούδια. Η συναυλία των Χρήστου Δάντη και Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην έναρξη δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα που κράτησε ως τα ξημερώματα. Η έναρξη της Γιορτής Κρασιού, με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Δάντη και Χριστοφόρου να βρίσκονται στη σκηνή, αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για όλους όσοι την παρακολούθησαν. Ο χώρος και το τραγούδι κράτησαν ως το πρωί, με τους χιλιάδες επισκέπτες να το απολαμβάνουν. Στο τετραήμερο παράλληλες εκδηλώσεις συμπλήρωσαν το πρόγραμμα. Δυστυχώς, οι εκδηλώσεις του Σαββάτου ακυρώθηκαν λόγω των καιρικών φαινομένων. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής, με σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου, δεν έλειψε από το Άλσος του Αγίου Γεωργίου, διασκεδάζοντας με τον κόσμο. Η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα αποδείχθηκε και φέτος ένας θεσμός που ενώνει ανθρώπους από όλη την περιοχή. Μια γιορτή αφιερωμένη στον οίνο, στην παράδοση και στον πολιτισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass