Παγκόσμια διάκριση Λαρισαίων χορευτών

* Συμμετείχαν στους «Ολυμπιακούς» του hip hop στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2024 11:40

Παγκόσμια διάκριση για ομάδα από τη Λάρισα στους «Ολυμπιακούς» του hip hop στο Φοίνιξ της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ομάδα «Real Crew» από τη σχολή χορού Real Dance Studio η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του hip hop εδώ και 14 χρόνια, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Hip Hop International Championship. Το αποτέλεσμα της συμμετοχής τους ήταν ό,τι καλύτερο έχει καταφέρει ποτέ η Ελλάδα σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό.
Η ομάδα «Three Scatters» που αποτελείται από την Κορίνα Βιλανάκη, τη Μαριάννα Κωστοπούλου και τον Γιάννη Χιούκα, έχοντας πάρει την πρώτη θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία Mini Crew (ομάδα που αποτελείται από 3 άτομα) κατέκτησαν την 8η θέση στον προημιτελικό και τη 12η στον ημιτελικό ανάμεσα στις 60 καλύτερες ομάδες του κόσμου! Μάλιστα η τελική τους βαθμολογία στα skills (δεξιότητες) τους κατατάσσει ως την 4η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως ως προς τις δεξιότητές τους.
Η επιτυχία για τους Λαρισαίους χορευτές είχε και συνέχεια. Η ομάδα «Real Crew» που αποτελείται από την Παρασκευή Παπαγιάννη, τη Μαριάννα Κωστοπούλου, την Κορίνα Βιλανάκη, τον Άγγελο Τσάκα, τον Θάνο Γκουτζουρέλα, τον Γιάννη Χιούκα και με τον προπονητή τους Δημήτρη Γκιάτα κατάφεραν να διεκδικήσουν την 18η θέση στην κατηγορία Adults (ενήλικες) ανάμεσα στις 55 καλύτερες ομάδες του κόσμου! Κατακτώντας πάλι την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ η Ελλάδα και σε αυτή την κατηγορία!
Οι χορευτές από τη Λάρισα και ο προπονητής τους Δημήτρης Γκιάτας κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελλάδα στην πιο υψηλή θέση που είχε ποτέ σε αυτό τον διαγωνισμό, καταφέρνοντας αυτό που μέχρι τώρα φάνταζε ακατόρθωτο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα από τη Λάρισα κέρδισε τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό μετά από προκριματικούς αγώνες, το ίδιο συμβαίνει σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως πραγματοποιούνται προκριματικά και οι καλύτερες ομάδες καταφθάνουν στην Αριζόνα για τον μεγάλο τίτλο!
Μπορεί το Hip Hop για τους περισσότερους να είναι ένα είδος διασκέδασης, αλλά για κάποιους άλλους είναι άθλημα και τρόπος ζωής. Τα τελευταία χρόνια ο αθλητισμός ανθίζει στη χώρα μας και το ίδιο συμβαίνει και με το Hip Hop!
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass