«Αυλαία» με ομιλία της Μαρίας Ευθυμίου

* ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ * ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΑΨΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2024 12:11

Με την ομιλία της Λαρισαίας ομότιμης καθηγήτριας Ιστορίας του ΕΚΠΑ, κ. Μαρίας Ευθυμίου έκλεισε το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας - Ξενώνας Ραψάνης στη Ραψάνη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων στο χωριό της Ραψάνης, που διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας - «Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, ολοκληρώθηκε και φέτος μετά από ένα μήνα πλούσιων εκδηλώσεων πολιτισμού, με την ομιλία της Μαρίας Ευθυμίου, ομότιμης καθηγήτριας Ιστορίας, ΕΚΠΑ, με τίτλο: «Κεντρικά σημεία της ιστορίας του Ελληνισμού».

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου, η κυρία Ευθυμίου μας ανέπτυξε τα σημαντικότερα σημεία που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας του Ελληνισμού, καθώς και τη σημασία της γλώσσας και της ναυτοσύνης στη διατήρηση του πολιτισμού μας στο βάθος των χρόνων έως σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ευθυμίου για την ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μας και τη συνεργασία που είχαμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass