«Ο εχθρός δίπλα μου»

* ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2024 12:31

Το δραματικό θρίλερ του Ροδρίχο Σορογκογιέν «Ο εχθρός δίπλα μου» έρχεται από μεθαύριο Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 μ.μ., στον θερινό Κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής», στον Μύλο του Παππά. Ο Βενσάν και η Ολγκά είναι ένα ζευγάρι από τη Γαλλία που ζει που εδώ και καιρό σε ένα χωριό στην ενδοχώρα της Γαλικίας.

Εκεί ζουν μια ήσυχη καθημερινότητα, φυτεύοντας τα λαχανικά τους και ανακαινίζοντας εγκαταλειμμένα σπίτια, αν και η συμβίωσή τους με τους ντόπιους δεν είναι και τόσο ρόδινη. Η εναντίωσή τους στην προοπτική δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου θα πυροδοτήσει συγκρούσεις με τους γείτονες, και η συνύπαρξή τους δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Ένα βουκολικό θρίλερ που αντλεί στοιχεία από το σινεμά του Τζον Μπούρμαν ή του Σαν Πέκινπα και ακολουθεί μια ανατρεπτική αφηγηματική δομή, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως ο Ροντρίγκο Σορογκόγιεν («Ο έκπτωτος») είναι ενός από τους σπουδαιότερους Ισπανούς δημιουργούς της γενιάς του. Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Φουά, Ντιέγκο Ανίδο, Ντενίς Μενοσέ, Λουίς Ζαχέρα. Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass