Τιμήθηκε η Αννα Βαγενά στη Σκήτη

* ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ ΦΟΡΕΜΑ» *ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2024 12:40

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Σκήτης, συνεχίζοντας τις ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, στο μικρό υπαίθριο θεατράκι της Σκήτης, στην αυλή του πρώην δημοτικού σχολείου, σε μια πολύ όμορφη ξεχωριστή βραδιά, τίμησε την ηθοποιό Άννα Βαγενά για την αξιόλογη πορεία της στον πολιτισμό, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο της βιβλίο «Το βεραμάν φόρεμα», το οποίο και ερμήνευσε θεατρικά η ίδια, προκαλώντας τη συγκίνηση και το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Για την Άννα Βαγενά και την πολιτιστική προσφορά της μίλησε ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας Θάνος Μουκούλης, ενώ την εκδήλωση άνοιξε το μέλος του συλλόγου Ελπίδα Κορμού – Κρίγκα ευχαριστώντας την για την ανιδιοτελή προσφορά της προς τον σύλλογο.
Η πρόεδρος του συλλόγου Κική Νιβολιανίτη – Μουκούλη της απέμεινε τιμητική πλακέτα ευχόμενη πάντα επιτυχίες στην καλλιτεχνική της πορεία. Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε από τον μουσικό Τάσο Νοτόπουλο που της αφιέρωσε το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Φεύγουν τα καλύτερά μας χρόνια» τραγουδώντας το με όλους που παρευρίσκονταν στο θέατρο.
«ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ ΦΟΡΕΜΑ»
Η αγαπημένη Λαρισαία ηθοποιός, σε πλήρη ωριμότητα της καριέρας της, κατά την περίοδο του κορονοϊού, έγραψε το τρυφερό αυτό διήγημα, το οποίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις «ΟΤΑΝ», και την περασμένη άνοιξη η ίδια το ανέβασε με επιτυχία στο θέατρο «Μεταξουργείο».
«Το βεραμάν φόρεμα» αναφέρεται σε μια τρυφερή ερωτική ιστορία με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα που ήρθε αργά, στη ζωή της ηρωίδας! Πρόκειται για την ιστορία δυο μοναχικών ανθρώπων σε έναν οίκο ευγηρίας, την Ειρήνη, και τον Φώτη. Εκείνη αν και έχει παιδιά, η μοίρα την φέρνει σε έναν τέτοιο χώρο, κι εκείνος ένας εκ πεποιθήσεων εργένης, σε μια μοιραία συνάντηση.
Τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή μιας μάνας όταν τα παιδιά της την βάζουν σε οίκο ευγηρίας; Τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή των παιδιών όταν καταφεύγουν σε μια τέτοια λύση; Κι ακόμα, πώς είναι ο έρωτας όταν η ζωή βαδίζει προς το τέλος; Για όλα αυτά μιλάει το διήγημα αυτό με φόντο την εποχή του κορονοϊού.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος συνεχίζει τις εκδηλώσεις με τίτλο «Ένα χωριό, μια γιορτή», σήμερα Σάββατο, το βράδυ, στις 8:30, στη μικρή γραφική με θέα το Αιγαίο πλατεία της Σκήτης, που βρίσκεται πάνω από το θέατρο.
Με τίτλο «Πάμε σαν Άλλοτε», υπόσχεται να χαρίσει μία νοσταλγική μουσική ρομαντική βραδιά, βουτιά στο παρελθόν, στη χρυσή εποχή των μπουάτ και του νέου κύματος.
Τραγούδια κάτω από τη σελήνη και τα αστέρια, με το φως των φαναριών, και με τον τραγουδιστή των μπουάτ Τάσο Νοτόπουλο και τον πιανίστα Νίκο Κοτσιανούλη, τραγούδια αγαπημένα που άντεξαν στον χρόνο.
Μιας και η βραδιά θα έχει όμορφη σελήνη, θα υπάρχει στον χώρο τηλεσκόπιο του αστρονομικού παρατηρησιακού ομίλου Λάρισας για όσους θέλουν να την παρατηρήσουν. Στον χώρο θα υπάρχουν νερά, αναψυκτικά, ποτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass