Κανονικά από σήμερα οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Από τον Κίσσαβο στο Κύμα»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2024 12:30

Κανονικά συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας τόσο στο Φεστιβάλ «Από τον Κίσσαβο στο Κύμα» όσο και στο Φεστιβάλ Λιμνών.

Στο πλαίσιο του «Από τον Κίσσαβο στο Κύμα», θα διεξαχθούν κανονικά η συναυλία του Σπύρου Καβαλλιεράτου και της Αντωνίας Βισβίκη στο Μεταξοχώρι σήμερα Παρασκευή, των Blues Trackers στην ακτή Παπακώστα στις 18 Αυγούστου και της Billie Kark στο Κάστρο Βελίκας στις 19 Αυγούστου, νύχτα της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Θέατρο Κτιμένη, στη λίμνη Σμοκόβου. Σε όλες τις συναυλίες η είσοδος είναι ελεύθερη. Η διήμερη αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 13 και 14 Αυγούστου που έγινε σε ένδειξη συμπαράστασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στους κατοίκους της Αττικής που δοκιμάζονται από τις φωτιές, δεν επηρεάζει κοινωνικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις αλλά τις αμιγώς πολιτιστικές διοργανώσεις της Περιφέρειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass