«Εχει ψυχή και ταλέντο η Θεσσαλία, η Λάρισά μας»

*ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ *ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ «ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ»

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2024 10:30

«Τιμώ την καταγωγή μου και εύχομαι να φανώ χρήσιμος για τον τόπο μου…

Μπορώ να βοηθήσω το Θεσσαλικό Θέατρο να γίνει ένα θέατρο για τους πολλούς, να γίνει το σκαλοπάτι των Λαρισαίων, όπως ήταν και για μένα, να μπορέσουμε να στήσουμε καινούργια σκηνικά για τα όνειρά μας, να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά απ’ τη Θεσσαλία», δηλώνει ο Λαρισαίος γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, απευθυνόμενος στους Λαρισαίους, αλλά και σε όλους του Θεσσαλούς.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, παρουσιάζει τους στόχους που θέτει, από τη νέα του θέση ως σύμβουλος του «Θεσσαλικού Θεάτρου» και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα να «προχωρήσουμε όλοι μαζί», «να κατακτήσουμε τα όνειρα» γιατί «Έχει ψυχή και ταλέντο η Θεσσαλία, η Λάρισα μας».
Αναλυτικότερα, στο μήνυμά του, δηλώνει τα εξής: «Γεια σας συμπατριώτες μου. Γέννημα θρέμμα της Λάρισας, μεγάλωσα με τα αστεία σας, τις κουβέντες σας, τα τσίπουρα, τα καφενεία, τα παζάρια, τους καβγάδες και τις αγάπες.
Αληθινές και ψεύτικες. Από εδώ, έγινα ότι τέλος πάντων έγινα.
Πήγα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, τελείωσα στο 2ο Γυμνάσιο Λάρισας, ο πατέρας μου ήταν υπάλληλος στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών κι η μάνα μου ήταν στο σπίτι και τον περίμενε πάντα με αγάπη, φροντίζοντας εμένα και τον αδερφό μου τον Κώστα.
Το Θεσσαλικό Θέατρο μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία να βγω στο θέατρο.
Η Άννα Βαγενά και ο Κώστας Τσιάνος, όπου έγινε και ο μεγάλος έρωτας της χήρας Μίτση στους ‘’Δέκα μικρούς Μήτσους’’.
Μίλησα με τον δήμαρχό, τον κύριο Θανάση Μαμάκο. Μου ζήτησε να είμαι εδώ. Το ζήτησε με αγάπη για τη Λάρισά μας.
Του είπα δεν θα μπορέσω να είμαι καλλιτεχνικός διευθυντής, όσο και να το θέλω, οι υποχρεώσεις μου πολλές, όμως μπορώ να συνεννοηθώ με τους ανθρώπους και μπορώ να βοηθήσω το Θεσσαλικό Θέατρο να γίνει ένα θέατρο για τους πολλούς, να γίνει το σκαλοπάτι των Λαρισαίων, όπως ήταν και για μένα, να μπορέσουμε να στήσουμε καινούργια σκηνικά για τα όνειρά μας, να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά απ’  τη Θεσσαλία.  Έχει ψυχή και ταλέντο η Θεσσαλία, η Λάρισά μας.
Αυτός είναι ο προορισμός ενός τοπικού θεάτρου.
Ανάβει ένα φως στην πόλη ! Έμαθα απ’ τον κάμπο να λέω τα πράγματα σε μια ευθεία. Η σκέψη μου είναι ανεμπόδιστη. Είχα ωραίους δασκάλους. Τιμώ την καταγωγή μου και εύχομαι να φανώ χρήσιμος για τον τόπο μου. Τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή σας τον γνώρισα, τον κύριο Ορέστη Τάτση, γνωστός άλλωστε όπως και όλοι οι άνθρωποι του χώρου μας.  Προχωρούμε μαζί.  Ακούω και ακούει, βαδίζουμε σε κανόνες και ψάχνουμε τρόπους να ξυπνήσουμε τον κοιμισμένο μας εαυτό. Κοιμόμαστε και έχουμε ήδη πολλά όνειρα.
Σηκωθείτε να τα πραγματοποιήσουμε.  Εγώ τα δικά μου τα έφερα εις πέρας.
Προχωράμε όλοι οι άνθρωποι των ονείρων μαζί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass