«Η Διέξοδος» στο Διαχρονικό

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2024 12:11

Οι «Νύχτες κινηματογράφου» στο Μουσείο συνεχίζονται με την προβολή ισπανόφωνων ταινιών, που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα. Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ., στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, θα προβληθεί η ταινία «Η διέξοδος» («Próxima salida», Αργεντινή, 2004, 110’), του Νικολάς Τουότσο, με τους Νταρίο Γκραντινέτι, Μερσέδες Μοράν, Ουλίσες Ντουμόντ και Πάμπλο Ράγο.

Υπόθεση: Η ταινία διηγείται την ιστορία πέντε σιδηροδρομικών διαφόρων ηλικιών, που χάνουν τη δουλειά τους. Οι απελπισμένοι άνδρες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του εξαντλητικού λαβυρίνθου της ανεργίας και να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους, μέσα σε μια πραγματικότητα που τους ξεπερνάει, τους εκπλήσσει και τους ωθεί με μια πικρή μοίρα που δεν παύει να επιδεινώνεται. Παράλληλα, μια παρέα εφήβων, παιδιών αυτών των σιδηροδρομικών, βλέποντας τις δυσκολίες που περνούν οι γονείς τους, αποφασίζουν να αναλάβουν μια πρωτοβουλία γεμάτη επικίνδυνη αισιοδοξία, που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια μιας σημαδιακής για όλους νύχτας, όπου η ειρωνεία συγχέεται με την αλήθεια, το θάρρος με τον θάνατο, η αποτυχία με τη νίκη. Μια νύχτα που θα τους σημαδέψει όλους.
Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass