Ανταμώνουν οι Αργιθεάτες

* ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΛΑΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2024 12:55

Ένα πλούσιο τετραήμερο δράσεων θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης Συνάντησης Νεολαίας της ΠΟΑΣ, με αποκορύφωμα το 25ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα, μεθαύριο Κυριακή 28 Ιουλίου, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου.

Παράλληλες δράσεις με τη συμμετοχή νέων από τους αργιθεάτικους συλλόγους, αλλά και ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους όσοι θα θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αργιθέας, ανακοινώνει τις εξής εκδηλώσεις-δράσεις:
Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η δράση «Εξερευνώντας το ηλιακό μας σύστημα από τα απάτητα βουνά της Αργιθέας», με την επιστημονική επιμέλεια του Σχολείου Αστρονομίας «Έναστρον», θα παρατηρήσουμε το ηλιακό μας σύστημα, θα μάθουμε και θα μελετήσουμε τους αστερισμούς και θα οργανώσουμε αποστολή αναζήτησης μετεωριτών ηλικίας όση και η ηλικία του πλανήτη μας, με πεζοπορία, από το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα. Το βράδυ στα Ραγάζια παρατηρούμε τον ουρανό με έντεχνα μουσικά μονοπάτια με τον Γιώργο Βαλιάκα και τους Ιδανικούς! Ώρα έναρξης 22.00.
Αύριο, Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλασίου «Η Καραβούλα», θα διοργανώσουμε ρεμπέτικη βραδιά με την Κατερίνα Τσιρίδου και την ορχήστρα της στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου και με ώρα έναρξης στις 20.30.
Μεθαύριο, Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί το 25ο Αντάμωμα Αργιθεατών στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου, με ώρα έναρξης στις 11.30. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με τον Δήμο Αργιθέας, τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, είναι δε ενταγμένες με τη συνεργασία της ΑΝΚΑ Καρδίτσας, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Leader (Υποδράσης 19.2.4.4/CLLD-LEADER) της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο και τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σπηλιάς, αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο, και τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, που για ακόμα μία χρονιά θα φιλοξενήσουν τη νεολαία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass