Αυλαία για το Φεστιβάλ Κάτω Ολύμπου

* ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2024 12:00

Το 1ο Φεστιβάλ Κάτω Ολύμπου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες με επιτυχία με τη μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Πυργετού, όπου συμμετείχαν το συγκρότημα Μωζαΐκ (οι μουσικοί της εκπομπής του «Μουσικού Κουτιού»), ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βασίλης Καζούλης κι ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Μία απλή ιδέα ανθρώπων από την περιοχή οδήγησε στη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ με επιτυχία και απέσπασε θετικά σχόλια από όλους. Οι δράσεις του Φεστιβάλ ξεκίνησαν στην πλατεία Βάιος Μαλλιάρας Πυργετού, με τη συνάντηση των χορωδιών της περιοχής, «Μ’ ένα σώμα μια φωνή...», ένα μουσικοκινητικό δρώμενο από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού και στη συνέχεια η Παιδική Χορωδία Πυργετού της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης και η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού πλαισίωσαν την εκδήλωση με τις όμορφες φωνές τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη λαϊκή βραδιά και τους μουσικούς Βαγγέλη Τσαπλέ, Νίκο Αλεξόπουλο και Ελένη Σαμαρίνα.  Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε παράλληλη δράση με τα «Παιχνίδια του Κόσμου» από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας - Ξενώνας Ραψάνης του Α.Π.Θ., στην πλατεία Δημαρχείου Πυργετού.  Οι δράσεις συνεχίστηκαν με περίπατο στην Κρανιά Ολύμπου, συναυλία με τίτλο «Αν ακούσεις τα παιδιά», με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τον Λευτέρη Ελευθερίου, και με περίπατο στην αμπελουργική παράδοση της Ραψάνης, όπου έγινε γευσιγνωσία στα αμπέλια. Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές: «Ετοιμαζόμαστε για του χρόνου με περισσότερες δράσεις! Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την προσφορά τους, η βοήθειά τους ήταν πολύ σημαντική! Τους εθελοντές μας, χωρίς αυτούς τίποτα δε θα γινόταν! Ευχαριστούμε τον Δήμο Τεμπών για τη στήριξή του». Οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass