Βραδιά γεμάτη παράδοση, κέφι και χορό...

* ΣΤΟ 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΤΩΝ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2024 12:31

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Αντάμωμα Γερακαριωτών στο Γερακάρι του Δήμου Αγιάς, μια εκδήλωση η οποία συγκέντρωσε γύρω στα χίλια άτομα, ανάμεσά τους πολλά νέα παιδιά. Το αντάμωμα διοργανώθηκε στο γήπεδο του χωριού από τον τοπικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών, ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά την αφοσίωσή του στην προώθηση του πολιτισμού και της παράδοσης, αφοσίωση, που σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά των μελών του, έφερε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και χάρισε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά και διασκέδαση σε όλους όσοι παρευρέθηκαν.

Η βραδιά ήταν όλο ζωντάνια, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πλούσια λαχειοφόρο. Στο τραγούδι ήταν η Διαλεχτή, με κλαρίνο τον Δημήτρη Λαμπάκη, οι Νίκος και Σωτήρης Γιαννακός. Όλοι απόλαυσαν τα δύο χορευτικά τμήματα του συλλόγου σε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας, Εθελοντισμού και Πολιτισμού Γεωργία Ποτούλα, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Νίκος Τσιαγκάλης, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας Αλέξανδρος Γκαρανές, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσιώνης Αστέριος, Γαλάνης Δημήτριος, Γουργιώτης Δημήτριος, Καφετσιούλης Απόστολος, Κορδίλας Δημήτρης, Μπαρμπέρης Πέτρος και Χασιώτης Δημήτρης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμυγδαλής, Αγιάς, Αετολόφου, Νερομύλων, Γαλάνης Απόστολος, Κωστούλας Γιώργος, Ντελής Σπύρος και Μαντζάνας Χρήστος αντίστοιχα. Επίσης, ο Αποστόλης Γεωργοβίτσας, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μεταξοχωρίου και μέλος της ΔΕΠ νομού Λάρισας. Εκτός αυτών, παρευρέθηκαν ο Γιάννης Κουρδής, αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Ελλάδος, Γαλλής Δημήτρης, ο κ. Σουλιώτης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Λάρισας «Κατσαντώνης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αγιάς και ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας. Χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Καπετάνος Χρήστος, η κ. Ποτούλα Γεωργία, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπούτλα Μιχαλία και η πρόεδρος της Κοινότητας Γερακαρίου κ. Καψάλη Παρασκευή. Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς όλους του χορηγούς, δωροθέτες, εθελοντές και χορευτές, για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή τους στο άριστο αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass