Εντυπωσιάζουν οι εκδηλώσεις στη Σκήτη Αγιάς

* ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΑΦΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΛΩΝΑ *ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2024 11:01

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο από τις πρώτες εκδηλώσεις του καλοκαιριού στη Σκήτη Αγιάς, στο πανέμορφο χωριό με την απέραντη θέα στο Αιγαίο, από τον τοπικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα.

Η πρώτη εξ αυτών έλαβε χώρα στο θεατράκι της Σκήτης με τίτλο «Νύχτες γεμάτες φως», ένα αφιέρωμα στον μεγάλο, σημαντικό Έλληνα συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.
«Πλημμύρισε» η Σκήτη με τη μουσική του από τους εξαίρετους και αγαπημένους μουσικούς Αντωνία Βισβίκη, Νίκο Έξαρχο, Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, με την ηθοποιό, θεατρολόγο Θεοδώρα Μουκούλη στην αφήγηση για τη ζωή και το έργο του συνθέτη. Μια μαγευτική βραδιά που ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς, και την τίμησε με την παρουσία του ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Σουλούκος. Με τον τίτλο «Με το φως του δειλινού» πραγματοποιήθηκε στον ειδυλλιακό χώρο του ξενώνα «ΗΩΣ» η δεύτερη εκδήλωση με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη, ηθοποιό Βαγγέλη Κολώνα, ο οποίος διηγήθηκε με ξεχωριστό τρόπο ιστορίες και παραμύθια, και ενθουσίασε τους μικρούς και μεγάλους φίλους της εκδήλωσης. Το φεστιβάλ εκδηλώσεων «Ένα χωριό, μια γιορτή» συνεχίζεται με τρεις πολύ ξεχωριστές εκδηλώσεις. Η πρώτη με τη σημαντική συγγραφέα που ζει και δημιουργεί στη Λάρισα, Μπέττυ Μαγρίζου, και την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Αόρατα φτερά», την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στον φιλόξενο ξενώνα «ΗΩΣ» στη Σκήτη. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός Βαγγέλης Κολώνας, κείμενα του βιβλίου θα διαβάσουν η συγγραφέας, αλλά και η ηθοποιός, θεατρολόγος Θεοδώρα Μουκούλη. Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν ζούμπα με τη Νατάσα Αλεξάνδρου στον υπέροχο ξενώνα «Skiti Villas». Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας θα κλείσουν την Κυριακή 28 Ιουλίου, το βράδυ, στην πλατεία της Σκήτης με μία μουσική λαϊκή χορευτική βραδιά -για να ανταμώνουνε οι φίλοι- από το μουσικό σχήμα «Τσαλκάντζες» με τους Στάθη Σταμελόπουλο, Μανώλη Ντάλα και Βασίλη Σελήνη. Οι εκδηλώσεις «Ένα χωριό, μια γιορτή» θα συνεχιστούν ως το τέλος Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass