Παιδική παράσταση από τη Σερβία

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2024 12:41

Παιδική παράσταση, από θεατρικό σχήμα της Σερβίας, θα παρουσιαστεί μεθαύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, στις 9:30 μ.μ., στην πλατεία της Λεπτοκαρυάς, στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού του Φεστιβάλ Ολύμπου, «η τιμώμενη χώρα για τη φετινή χρονιά είναι η Σερβία και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα φιλοξενηθεί παιδική θεατρική παράσταση με το σχήμα «Pozorište za decu i mlade Kragujevac», δηλαδή το θέατρο για παιδιά και νέους του Κραγκούγιεβατς, της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας.
Στην πλοκή της παράστασης πρωταγωνιστές είναι τα ζώα του δάσους και η άδολη φιλία μεταξύ τους. Ο φίλος των ζώων είναι ο Crocky. Ο Crocky είναι ένας κροκόδειλος που ζει σε ένα σπίτι στην άκρη του δάσους. Οι φίλοι του Tine, το κουνέλι, ο Mica, ο σκίουρος, ο Pavle, το αγριογούρουνο, και η Urša, η κουκουβάγια, τον επισκέπτονται συχνά. Ο Crocky δεν είναι ένας συνηθισμένος κροκόδειλος, δεν του αρέσει να κολυμπάει στο ποτάμι, του αρέσουν τα γλυκά και η σοκολάτα και μαζεύει παλιά πράγματα.
Το «Crocky and Friends» είναι μια ιστορία για τη φιλία και τη σχέση με τα πράγματα και τη φύση. Αποκαλύπτει τρυφερές σχέσεις και ειλικρινή συναισθήματα. Θα δούμε πώς θα νιώσει ο Κρόκι τη στιγμή που θα σκεφτεί ότι οι φίλοι του ξέχασαν τα γενέθλιά του.
Η θεατρική παράσταση θα προβάλλεται και µε ελληνικούς υπέρτιτλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass