Συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ * ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΛΩΝΑ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 12:20

Κέντρο πολιτισμού η Σκήτη αυτό το καλοκαίρι, το πανέμορφο χωριό στους πρόποδες του Μαυροβουνίου με την απέραντη θέα στο Αιγαίο.

Ένα φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων ετοίμασε ο Σύλλογος Σκήτης με τον Δήμο Αγιάς και την τοπική Κοινότητα που κάνει τη Σκήτη ένα χωριό με πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό αυτό το καλοκαίρι. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν με τις Νύχτες Γεμάτες Φως σήμερα Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο της Σκήτης και είναι ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο. Μια βραδιά γεμάτη μουσική με τα τραγούδια του, με τους μουσικούς Σπύρο Καβαλλιεράτο, Αντωνία Βισβίκη, Νίκο Έξαρχο και Γιάννη Μακρυγιάννη. Συμμετέχει ηθοποιός θεατρολόγος Θεοδώρα Μουκούλη. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
Αύριο Σάββατο ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκήτης παρουσιάζει στην πανσιόν «Ηώς» τον συγγραφέα, ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαγγέλη Κολώνα σ’ ένα ταξίδι με παραμύθια στη μυθολογία και στο περιβάλλον. Με αφετηρία τον μυθικό βασιλιά της Μελιβοίας Φιλοκτήτη που πήρε μέρος στον Τρωικό Πόλεμο με το περίφημο τόξο και τα βέλη του μέχρι τις θάλασσες και το πλαστικό που (τη) σκοτώνει. Ένα μαγευτικό παραμυθένιο ταξίδι με μηνύματα. «Σημειώνεται πως στις 20 Ιουλίου η εκκλησία μας γιορτάζει τη μνήμη του προφήτη Ηλία που ζούσε στις κορυφές των βουνών και τροφή του πήγαινε ένας αετός, ο πρώτος ντελίβερι στην Ιστορία. Καλό είναι ο συμπαθής κλάδος να τον κάνει προστάτη...» αναφέρει ο Βαγγέλης Κολώνας που πάντα οι εκδηλώσεις του παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού στην αφήγησή του το χιούμορ έχει κυρίαρχο μέρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass