Πολιτιστική όαση δροσιάς η Σκήτη

* ΑΠΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2024 12:21

«Ένα χωριό, μια μεγάλη γιορτή» στη Σκήτη, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου διοργανώνει, για άλλη μια φορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Αγιάς, την Τοπική Κοινότητα, τους ξενώνες του χωριού και τους επαγγελματίες.

Αναλυτικά:
Παρασκευή 19 Ιουλίου, 9:30 μ.μ., «Νύχτες γεμάτες φως», στο θεατράκι της Σκήτης, «Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο» με την Αντωνία Βισβίκη (τραγούδι), τον Νίκο Έξαρχο (πιάνο), τον Σπύρο Καβαλιεράτο (κιθάρα και τραγούδι), τον Γιάννη Μακρυγιάννη (κρουστά) και τη συμμετοχή της ηθοποιού και θεατρολόγου Θεοδώρας Μουκούλη.
Σάββατο 20 Ιουλίου, 7:30 μ.μ., ξενώνας «ΗΩΣ», «Με το φως του δειλινού», παραμύθια για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο, με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Βαγγέλη Κολώνα.
Σάββατο 27 Ιουλίου, 8:00 μ.μ., στον όμορφο, δροσερό χώρο της «Skiti Villas», Ζumba για μικρούς και μεγάλους, με τη Νατάσα Αλεξάνδρου.
Κυριακή 28 Ιουλίου, ξενώνας «ΗΩΣ», έκθεση με παλιές φωτογραφίες από τη συλλογή του Βασίλη Τσιάρα.
Κυριακή 28 Ιουλίου, 9:00 μ.μ., στην πλατεία, «Για ν’ ανταμώνουν οι φίλοι». Λαϊκή βραδιά με την ομάδα του Στάθη Σταμελόπουλου.
Πέμπτη 8 Αυγούστου, 7:30 μ.μ., στον μαγευτικό χώρο της «Skiti Villas», «Τέχνη στην αυλή», εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, γλυπτικής και κατασκευών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εικαστικών Λάρισας. Η έκθεση θα λειτουργήσει στις 8, 9 και 10 Αυγούστου.
Παρασκευή 9 Αυγούστου, στην πλατεία, «Στην ντισκοτέκ όπως παλιά», βραδιά Disco με τον Γιάννη Καλλιμάνη.
Σάββατο 17 Αυγούστου, 9:00 μ.μ., στη μικρή πλατεία (Μακελειό), «Πάμε σαν άλλοτε», μια νοσταλγική βραδιά - βουτιά στο παρελθόν, για να «θυμηθούμε» με τον τραγουδιστή των μπουάτ, Τάσο Νοτόπουλο, και τον Νίκο Κατσιανούλη.
Επίσης, τον Αύγουστο στον ξενώνα «ΗΩΣ», παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Βαγενά, «Το βεραμάν φόρεμα», παρουσία της ίδιας, την οποία και θα τιμήσει για την προσφορά της στον πολιτισμό ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου.
Επιπλέον, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς, παρουσίαση του βιβλίου «Το βραχιόλι της φωτιάς» της Μπέττυς Μαγρίζου, παρουσία της ίδιας.
Τέλος, μέσα στο καλοκαίρι, ένα οδοιπορικό στο Κάστρο της Σκήτης, με ομιλία – αναφορά στην ιστορία του Κάστρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass