Περιοδεύει «Η σπασμένη στάμνα»

* Από 26 Ιουλίου στα παράλια του Νομού Λάρισας

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2024 11:51

Η κωμωδία «Η σπασμένη στάμνα» του Χένρικ Φον Κλαϊστ, θα παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι από το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, σε περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σε θερινά θέατρα, κατ΄ εξοχήν στα παράλια του Νομού Λάρισας. Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θερινό θέατρο «Θάλασσας» στη Βελίκα την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα: 9.15 μ.μ., με είσοδο 10 ευρώ και μειωμένο εισιτήριο παιδικό, μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και συνταξιούχων στα 8 ευρώ. Θα ακολουθήσουν τέσσερις παραστάσεις που είναι οι εξής:

- Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2004, στο θερινό θέατρο Αιγάνης, σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και στο πλαίσιο του «TUNNEL FESTIVAL 2024», με γενική είσοδο 8 ευρώ.
- Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024, στο θέατρο «Χοροστάσι» Κρανιάς (Ολύμπου), σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κρανιάς, με γενική είσοδο 8 ευρώ.
- Και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024, στο Μεγαλόβρυσο, σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, στο πλαίσιο των «Καλοκαιρινών πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2024» σε χώρο της πλατείας και με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass