«Οπενχάιμερ» στο Σινέ Μύλος

Από αύριο Δευτέρα 15 Ιουλίου

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2024 12:39

Η ταινία «Οπενχάιμερ», σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, θα προβάλλεται από αύριο Δευτέρα 15 Ιουλίου έως το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ, στο Σινέ Μύλος.

Η υπαρξιακή και πολιτική οδύσσεια του φυσικού Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην προσπάθειά του να φτιάξει την ατομική βόμβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «Ο θρίαμβος και η τραγωδία του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν και τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ υποδύεται ο Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Τόμι Σέλμπι στη σειρά «Peaky Blinders».
Η Έμιλι Μπλαντ υποδύεται τη σύζυγο του Όπενχάιμερ, τη βιολόγο και βοτανολόγο Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ, η οποία αποτελεί παράδειγμα επιστήμονα που παρέμεινε στην αφάνεια. Η ίδια πίστευε και υποστήριζε τον σύζυγό της, ενώ το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά.
Τους Μέρφι και Μπλαντ πλαισιώνει σύνολο καταξιωμένων ηθοποιών, αποτελούμενο από τους Ματ Ντέιμον (Λέσλι Γκρόουβς Τζούνιορ), Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Λούις Στράους), Φλόρενς Πιου (Τζιν Τάτλοκ), Κένεθ Μπράνα (Νιλς Μπορ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass