Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του «Θ.Θ.»

* ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ * ΤΡΙΕΤΗΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ * «ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Θ.Θ.» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 12:30

Ο Ορέστης Τάτσης είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου», σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες και στο πλαίσιό της έγινε και η κατάθεση της πρότασης της τριμελούς Επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή είναι τριετής.
«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πλήρωση της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του «Θεσσαλικού Θεάτρου», το Διοικητικό Συμβούλιο κι εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της επιτροπής διενέργειας των συνεντεύξεων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μέσω της ανοιχτής δημόσιας πρόσκλησης που πραγματοποιήσαμε.
Μας τίμησαν με την υποψηφιότητά τους άνθρωποι με εξαιρετικά βιογραφικά, γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για δουλειά. Οφείλουμε, όμως, να κάνουμε μία επιλογή ανάμεσα σε πολλές και πολύ αξιόλογες. Επιλέξαμε, λοιπόν, να αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «Θεσσαλικού μας Θεάτρου» για την επόμενη τριετία ο κ. Ορέστης Τάτσης. Ένας άνθρωπος νέος, μα ταυτόχρονα καταξιωμένος στον χώρο του θεάτρου, με ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και ομαδικό πνεύμα, ο οποίος πιστεύουμε ότι, σε αγαστή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, αλλά και του καλλιτεχνικού αποτυπώματος του «Θεσσαλικού Θεάτρου» σε πανελλαδικό -και όχι μόνο- επίπεδο», σημειώνει ο πρόεδρος του «Θ.Θ.» κ. Φώτιος Τζατζάκης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία για την επιλογή του προσώπου που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «Θεσσαλικού Θεάτρου» είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο, με τη συνεδρίαση του Δ.Σ. για τους όρους προκήρυξης της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή, με ομόφωνη έγκριση, ενώ ακολούθησε η κατάθεση υποψηφιοτήτων, συνολικά 13, εκ των οποίων έγιναν αποδεκτές οι 12. Τέλη Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι συνεντεύξεις των 12 υποψηφίων, ενώ σήμερα το μεσημέρι η πρόταση της τριμελούς Επιτροπής κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και προχώρησε στην επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή. Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΑΤΣΗΣ
Ο Ορέστης Τάτσης είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και νόμιμος εκπρόσωπος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ρέον» από το 2008 έως σήμερα. Η «Ρέον» εστιάζει στη δημιουργία δομών, κοινών τόπων ανταλλαγής και συνδημιουργίας, καθώς και στην εισαγωγή και διασπορά των παραστατικών τεχνών στην κοινότητα.
Γεννήθηκε στα Γιάννενα. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Φ.Π.Ψ., κατεύθυνση Παιδαγωγική). Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πολιτιστική Διαχείριση του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου 2006-2008. Υποψήφιος διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Σκηνοθέτησε μια σειρά παραστάσεων, όπως «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» του Έντουαρντ Άμπι, «Το τέλος της μικρής μας πόλης» του Δημήτρη Χατζή κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass