Φεστιβάλ Κάτω Ολύμπου

Ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις σε Πυργετό και Ραψάνη

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2024 9:11

Συναυλίες, χορωδίες, θέατρο, περίπατοι περιλαμβάνονται στο 1ο Φεστιβάλ Κάτω Ολύμπου, που θα ανοίξει τις πύλες του σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 14 Ιουλίου και το πρόγραμμα αναλυτικά διαμορφώνεται ως εξής:

-Σήμερα, στις 9 μ.μ., πλατεία Βάιος Μαλλιαρας Πυργετού: Συνάντηση χορωδιών. «Μ’ ένα σώμα μια φωνή...».
Μουσικοκινητικό δρώμενο από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού. Παιδική χορωδία Πυργετού της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών. Μικτή χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης. Μικτή χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού. Λαϊκή βραδιά με Βαγγέλη Τσαπλέ, Νίκο Αλεξόπουλο και Ελένη Σαμαρίνα.
-Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στις 7 μ.μ.: Παράλληλη δράση: Παιχνίδια του Κόσμου - Πρόγραμμα προαγωγής αυτοβοήθειας Λάρισας - Ξενώνας Ραψάνης του Α.Π.Θ., στις 7:00 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Πυργετού.
-Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στις 7 μ.μ.: Περίπατος στην Κρανιά Ολύμπου. Περπατάμε στα σοκάκια του χωριού ανακαλύπτουμε την ομορφιά του πιο όμορφου μπαλκονιού του Κάτω Ολύμπου.
-Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στις 9 μ.μ.: Θέατρο στην Αιγάνη. «Αν ακούσεις τα παιδιά», με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τον Λευτέρη Ελευθερίου. Μουσικοχορευτική παράσταση για μικρούς και μεγάλους .
-Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στις 7 μ.μ.: Περίπατος στην Αμπελουργική παράδοση της Ραψάνης. Περπατάμε στους αμπελώνες της Ραψάνης, μαθαίνουμε τα μυστικά του κρασιού!
-Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στις 9:00 μ.μ.: Συναυλία στον Πυργετό. Με τους Μωζαίκ (οι μουσικοί της εκμπομπής του Μουσικού κουτιού), Λάκη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Νίκο Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Γιοκαρίνη. Είσοδος: 12 ευρώ.
Συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι της περιοχής Κάτω Ολύμπου. Υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass