«Μαλλιά Κουβάρια» στην Αυλή του Μύλου

*ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ *ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΚΗ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2024 12:06

Λίγο πριν την πρεμιέρα της καλοκαιρινής παραγωγής του Θεσσαλικού Θεάτρου με το έργο του Λάσκαρη «Μαλλιά Κουβάρια» που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ, ο πρόεδρος του Θεσσαλικού και αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζατζάκης, ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος, η βοηθός σκηνοθέτη Ειρήνη Γκότση, καθώς και οι ηθοποιοί της παράστασης Νικολέτα Βλαβιανού, Ηρακλής Τζαφέτας, Χρήστος Κορδελάς και Παναγιώτης Τόλιας βρέθηκαν χθες το πρωί στην Αυλή του Μύλου και παραχώρησαν σχετική συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του Θεσσαλικού κ. Φώτης Τζατζάκης απεύθυνε κάλεσμα στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης να αγκαλιάσει την παράσταση που όπως είπε, είναι μια κωμωδία που βρίθει σπαρταριστών διαλόγων, ανατροπών και παρεξηγήσεων. Αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στον σκηνοθέτη της παράστασης Κώστα Τσιάνο χαρακτηρίζοντάς τον κεφάλαιο για την πόλη και σπουδαίο θεατράνθρωπο, αναγνωρίζοντάς του την προσφορά του στο Θεσσαλικό Θέατρο από την ίδρυσή του, ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την παράσταση πίσω από τη σκηνή, αλλά και όλους όσοι βρεθούν πάνω στη σκηνή, τον θίασο καθώς και όλο το διοικητικό προσωπικό του Θεσσαλικού που φροντίζει για την άρτια διοργάνωση των παραστάσεων στην Αυλή του Μύλου.
Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος τόνισε ότι οι παραστάσεις αφιερώνονται στη μνήμη του Χρήστου Καράκη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και μιλώντας για το έργο σημείωσε ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις φαρσοκωμωδίες σπουδαίων Γάλλων συγγραφέων, όπως ο Φεϋντώ, μίλησε για την ιδιαίτερη αισθητική του μικρού αυτού καλοκαιρινού θεάτρου στην Αυλή του Μύλου, ενώ τόνισε με έμφαση ότι για την επιτυχία μιας παράστασης βασικό συστατικό είναι η ψυχή του θεατή. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι αύριο Κυριακή στις 9.15 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε της παράστασης που μπορούν όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν, αρκεί να έχουν φροντίσει να κάνουν έγκαιρα κράτηση θέσης.
Η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Θεσσαλικό Θέατρο αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Κώστα Τσιάνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων «Ο Κώστας Τσιάνος είναι για μένα ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική και καλλιτεχνική μου ζωή. Τον αγαπάω ιδιαίτερα και μια πρόταση από τον Κώστα Τσιάνο δεν μπορεί να τύχει ποτέ άρνησης από μένα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παράσταση, αλλά και στην καλή χημεία και δέσιμο που έχει όλος ο θίασος.
Για τη συμμετοχή τους στην παράσταση του Θεσσαλικού, αλλά και την εμπειρία της συνεργασίας με τον Κώστα Τσιάνο μίλησαν επίσης οι ηθοποιοί Ηρακλής Τζαφέτας, Χρήστος Κορδελάς και Παναγιώτης Τόλιας.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Σαββατοκύριακων, μέχρι τις 26 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ.
Πληροφορίες: 2410-621209 από Δευτέρα έως Παρασκευή (8 π.μ.-3 μ.μ.)
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Κρατήσεις θέσεων:
2410-533417 & 6980493082 από Δευτέρα έως Παρασκευή (10 π.μ.-1μ.μ. & 6 μ.μ.-9 μ.μ.)
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά.Tιμές εισιτηρίων:14 γενική είσοδος, προπώληση 12 ευρώ,10 ευρώ (ομαδικό άνω των 10 ατόμων) και 8 ευρώ (Φοιτητικό, άνω των 65, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι). Δεκτά εισιτήρια του ΟΓΑ.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass