Σύντομες Πολιτιστικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2024 12:16

Από αύριο «Οι (παρα)ΦΟΝΙΣΣΕΣ» στη Νίκαια
Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει τη δράση του με τη δεύτερη παράσταση του καλοκαιριού «Οι (παρα) ΦΟΝΙΣΣΕΣ» που θα ανέβει αύριο Παρασκευή, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ στον αύλειο χώρο Νηπιαγωγείου Νίκαιας (νυν ΕΟΔΥΑ) με δωρεάν είσοδο.

«Έξι γυναίκες θύτες... αλλά και θύματα… η καθεμία έχει σκοτώσει κάποιον... όχι και τόσο αθώο... μόνο που τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται...
Οι έξι γυναίκες φόνισσες ή μήπως παρά – φόνισσες, όπως παρολίγον ή παραφρόνησες, χωρίς να έχουν παραφρονήσει και με σώας τας φρένας τους, μηχανεύονται μία σειρά από ψυχικές ασθένειες για να αποφύγουν την καταδίκη τους…». Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Μένια Γαργάλα, Κώστας Ζιώγος, Γιώτα Καλοτραπέζη, Μαρία Κουκλωμένου, Λία Κουλίζη, Κατερίνα Μαργούδα, Ευγενία Μιχάλη, Σοφία Μπαντή, Δέσποινα Φαναράκη.

 

 

Συναυλία στον Πλαταμώνα
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ θα συναντηθούν στον Πλαταμώνα η Ορχήστρα Νέων Δίου και η Νεανική Ορχήστρα Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης σε μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία. Διεύθυνση Ορχήστρας Νέων Δίου: Νίκος Πατρής.

Διεύθυνση Νεανικής Ορχήστρας Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης: Κώστας Γκιαγκουσίδης. Η συναυλία με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο δίπλα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και διοργανώνεται από το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass