Σύντομες Πολιτιστικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2024 12:05

Ματαιώνεται η παράσταση με τη Σ. Μουτίδου

Η stand up comedy παράσταση της Σοφίας Μουτίδου που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ ματαιώνεται.

 

Αλλάζει μέρα η πρεμιέρα του Θεσσαλικού

Λόγω αντικατάστασης ηθοποιού του θιάσου της παράστασης «Μαλλιά Κουβάρια» εξαιτίας ατυχήματος, η ημερομηνία της πρεμιέρας μεταφέρεται για τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ στην Αυλή του Μύλου. Οι παραστάσεις θα δίνονται Δευτέρα με Παρασκευή έως 26 Ιουλίου. Το «Θεσσαλικό Θέατρο» που ένας από τους κύριους στόχους του είναι να γνωρίσει στον σύγχρονο θεατή την ελληνική δραματουργία από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει για πρώτη φορά έργο του Λάσκαρη, στο δροσερό Θέατρο «Αυλή του Μύλου» από τις αρχές Ιουλίου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κώστα Τσιάνου. Προπώληση εισιτηρίων: more.com https://www.more.com/theater/mallia-koubaria/
Πληροφορίες: 2410-621209 από Δευτέρα έως Παρασκευή (8π.μ.-3μ.μ.)
Κρατήσεις θέσεων: 2410-533417 & 6980493082 από Δευτέρα έως Παρασκευή (10π.μ.-1μ.μ. & 6μ.μ.-9μ.μ.). Tιμές εισιτηρίων: 14 γενική είσοδος, προπώληση 12 ευρώ, 10 ευρώ (ομαδικό άνω των 10 ατόμων), 8 ευρώ (Φοιτητικό, άνω των 65, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι). Δεκτά εισιτήρια του ΟΓΑ.

 

Βλάχικο παραδοσιακό γλέντι στην Καρίτσα

Ο Αγροτικός Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος και Τουριστικός Σύλλογος Καρίτσας «Ο Όλυμπος» οργανώνουν μεγάλο καλοκαιρινό βλάχικο παραδοσιακό γλέντι στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καρίτσας σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ.
Η εκδήλωση ξεκινάει με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και τα χορευτικά τμήματα των Λιβαδιωτών και των Κοκκινοπλιτών. To παραδοσιακό γλέντι συνεχίζεται με δημοτικά τραγούδια και λαϊκό πρόγραμμα από τον Νίκο Μπάκα και στο κλαρίνο τον Μιχάλη Τσιαπάρη. Η Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου θα ταξιδέψει το κοινό σε μονοπάτια έντεχνης μουσικής. Στο μπουζούκι και τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ο Νίκος Πατρής. Στα πλήκτρα ο Γιάννης Τσιουπλής.

 

«Ελένη» του Ευριπίδη στο «Λατόμι» Τυρνάβου

Ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη, από το θέατρο ΘΥΜΕΛΗ σε σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Τυρνάβου «Λατόμι». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Διάρκεια: 100’
Ηθοποιοί: Λόρνα Κούτση, Στέργιος Γιαννουλάκης, Χρήστος Γεωργίου, Αμαλία Κλημοπούλου, Δέσποινα Παντελίδου, Βασίλης Κουσουνέλος και χορός 6 γυναικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass