Η Lila «έβαλε φωτιά» στη Νίκαια!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2024 12:30

Με τη νεανική συναυλία της Lila, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, συνεχίστηκαν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ.

Η Lila ξεσήκωσε το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε από νωρίς τον συναυλιακό χώρο. Δυναμική παρουσία, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απέδειξε με τη σκηνική της παρουσία γιατί θεωρείται το ανερχόμενο όνομα στη νεανική ελληνική μουσική σκηνή.
Χαιρετίζοντας την έναρξη τον καλοκαιρινών εκδηλώσεων ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «...ο Δήμος Κιλελέρ στηρίζει και φέτος ενεργά τις εκδηλώσεις τις οποίες σχεδίασε και υλοποιεί η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και οι οποίες, είναι πεπεισμένος, ότι θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, τη νεολαία και τους μεγάλους».
Προσκάλεσε δε τους πολίτες του Δήμου να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι. Την ικανοποίησή του για την επιτυχία της συναυλίας εξέφρασε στον χαιρετισμό του και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης.
Η Λίλα Τριάντη, γνωστή ως LILA, θεωρείται αυτή τη στιγμή η πιο hot ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ενώ την ίδια στιγμή το κομμάτι της με τίτλο «Ανασαίνω και ζαλίζομαι» είναι σταθερά στο νούμερο 1 στις τάσεις του YouΤube, έχοντας περισσότερες από 3.000.000 προβολές. Η μουσική φαίνεται κυλάει στο DNA της αφού είναι αδερφή του μουσικού παραγωγού Sin Laurent o οποίος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής μας και όχι μόνο. Το τελευταίο εξάμηνο όμως είναι που ουσιαστικά η καριέρα της LILA πραγματικά εκτοξεύτηκε. Τη σκυτάλη πήρε το τραγούδι ATOUTALER, που εκτινάχθηκε πάνω από τις 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τώρα με το τελευταίο της κομμάτι η συνέχεια είναι ανάλογη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass