Οι «Γκιντίκι» στον Τύρναβο

ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 12:00

Στον υπέροχο χώρο της Βρύσης Τυρνάβου, κάτω από τα πλατάνια και δίπλα στη λίμνη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου υποδέχεται τους «Γκιντίκι» την Παρασκευή, 28 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Κτήμα Βρύση».

Το «Γκιντίκι» είναι ένα μουσικό σχήμα που ξεκίνησε να παίζει και να «πειραματίζεται» με την παραδοσιακή μουσική το 2015.
Σκοπός είναι στις συναυλίες όσοι συμμετέχουν να νιώθουν ελεύθεροι να χορέψουν, να ντυθούν και να εκφραστούν όπως θέλουν. Βασικό τους στοιχείο είναι η διάθεση για αυτοσχεδιασμό, η οποία προκύπτει από τις διαφορετικές μουσικές τους επιρροές. Κάθε live στέκεται ως αφορμή τόσο για πειραματισμό πάνω στις παραδοσιακές μουσικές φόρμες και στους ρυθμούς όσο και για την εδραίωση μιας διαλεκτικής και δυναμικής σχέσης με το κοινό, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα σύγχρονο «αστικό πανηγύρι». Έτσι, ο ήχος που προκύπτει διαμορφώνεται και εξελίσσεται διαρκώς κρατώντας όμως σταθερή την ταυτότητα και τα ακούσματα των παραδοσιακών οργάνων.
Οι Γκιντίκι είναι: Τάσος Κοφοδήμος (Λαούτο, τραγούδι), Κωνσταντίνος Λάζος (Κλαρίνο, γκάιντα, κιθάρα, φωνή), Κωσταντής Παπακωνσταντίνου (Κρουστά), Θοδωρής Σιούτης (Βιολί, φωνή).
Γενική Είσοδος: € 10.
Προπώληση Εισιτηρίων: Café Εν Τυρνάβω (Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου), More.com(https://www.more.com/music/gkintiki-tyrnabos/)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass