Ξεκινά σήμερα το πάρτι στο ποτάμι

* ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ *ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2024 11:20

Το καλοκαιρινό «ραντεβού» μικρών και μεγάλων στην κοίτη του Πηνειού, η αγαπημένη διοργάνωση του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, το Φεστιβάλ Πηνειού ανοίγει τις πύλες του σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου και υπόσχεται τρεις ημέρες γεμάτες μουσική, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις, στον υπέροχο χώρο δίπλα στο ποτάμι, σημείο αναφοράς για την πόλη της Λάρισας.

Το σύνθημα της έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Πηνειού θα δώσει το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, στις 7 σήμερα το απόγευμα. Από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, διασχίζοντας τον πεζόδρομο της οδού Βενιζέλου, τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου θα καταλήξουν στο ποτάμι, για την «πρεμιέρα» των εκδηλώσεων.
Την ίδια μέρα, στη Β’ μουσική σκηνή, στις 8 μ.μ. ανεβαίνει η Eleanor Luca, ενώ στις 20:45 συνεχίζει η Nalyssa Green. Η Nalyssa Green είναι συνθέτις, τραγουδοποιός και περφόρμερ από την Αθήνα. Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν και τραγουδά. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, δύο αγγλόφωνους και τρεις ελληνόφωνους («Μπλουμ» - «Ταξίδι Αστρικό» - «Πολύ Καλή Στα Πάρτι»). Έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά «Ζωή». Έχει αποσπάσει έως τώρα δύο βραβεία κοινού Αθηνοράματος για μουσική σύνθεση σε θεατρική παράσταση, ενώ ο τελευταίος προσωπικός της δίσκος, «Πολύ καλή στα πάρτι», μόλις κυκλοφόρησε.
Στις 10 μ.μ., αναλαμβάνουν οι Σκιαδαρέσες, μαζί με τον Φάνη Ζαχόπουλο και τον Χάρη Παρασκευά.  H Rock Μπάντα του Μουσικού Σχολείου (στις 9 μ.μ.) και οι Εναλλάξ (στις 10 μ.μ.) θα διασκεδάζουν το κοινό στην Γ’ Μουσική Σκηνή.
Στην κεντρική Μουσική Σκηνή (Α’) έρχεται στις 10 μ.μ. η αγαπημένη σε όλους Ματούλα Ζαμάνη, με καινούριο ήχο, καινούρια τραγούδια, καινούρια χαρά, σε έναν κόσμο που όλο μας «στενεύει», με μοναδικό όπλο την αγάπη. Σε συνεργασία με πολιτιστικούς, αθλητικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς έχει ετοιμαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass