Εξόρμηση στη λίμνη της Σκήτης

 Στις 7 Μαΐου από τον τοπικό Περιβαλλοντικό Μορφωτικό Σύλλογο

Δημοσίευση: 29 Απρ 2024 12:11

Μια ξεχωριστή εκδήλωση ετοιμάζει ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης Αγιοκάμπου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς και την Τοπική Κοινότητα Σκήτης, την Τρίτη 7 Μαΐου, σε έναν μαγευτικό τόπο στη λίμνη της Σκήτης, σε πολλούς άγνωστη, αλλά τόσο κοντά στην Αγιά και στη Λάρισα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να τη γνωρίσουν περισσότεροι και να θαυμάσουν την ομορφιά της.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Όλοι μαζί μία παρέα και στο ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης θα καλωσορίσουμε τον Μάη και θα απολαύσουμε την ομορφιά της ανοιξιάτικης φύσης με το καλύτερο πικ-νικ, όπως παλιά, με τις κουβέρτες στο γρασίδι και τα ωραία εδέσματά μας ή με τον εξοπλισμό μας, καρεκλάκια, τραπεζάκια, ομπρέλες, όπως επιθυμεί ο καθένας.
Θα πλέξουμε μαγιάτικα στεφάνια, θα βραβεύσουμε το καλύτερο, θα χορέψουμε, θα φωτογραφίσουμε τη λίμνη, οι μικροί μας φυσιολάτρες θα ζωγραφίσουν τη λίμνη με χρώματα, προσφορά του συλλόγου, θα πετάξουν τους χαρταετούς και όλοι θα χαρούνε την ομορφιά του Μάη με πεζοπορία, με ποδήλατο, με αυτοκίνητο, μέσα από μια μαγευτική διαδρομή προς τη λίμνη».
Για τους πεζοπόρους η εκκίνηση θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί από την πλατεία της Σκήτης, όπου θα τους περιμένει οδηγός για τη διαδρομή. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες της ημέρας θα εκτεθούν σε εκδήλωση του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass