«Μπρικολέρ σε έναν παραπλήσιο κόσμο»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΑΪΤΗ ΣΤΟ WISEDOG

Δημοσίευση: 18 Νοε 2023 11:00

Το Wisedog εγκαινίασε χθες βράδυ στον υπόγειο εκθεσιακό του χώρο την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Θεόδωρου Σαΐτη, με τίτλο “Μπρικολέρ σε έναν παραπλήσιο κόσμο”. Η έκθεση περιλαμβάνει την παρουσίαση ζωγραφικών έργων και σχεδίων από το διαχρονικό σώμα δουλειάς του εικαστικού παραχωρώντας στο κοινό το βήμα για έναν παραδοξιακό κόσμο του δημιουργού.


Το ενδιαφέρον του εικαστικού επίμονα περιστρέφεται γύρω από την εξερεύνηση του θεματικού μοντέλου και των τοπίων όπου η παρουσία του τελευταίου φαντάζει να λαμβάνει χώρα.
Ο Μπρικολέρ, ως έννοια, γίνεται η αφετηρία για μια διανοητική περιπλάνηση στα ανθρωπολογικά όρια της εικαστικής ερμηνείας. Σε αυτόν τον παραπλήσιο κόσμο, ο θεατής καλείται να ερμηνεύσει τον μυστηριώδη όρο και να ανακαλύψει την ποιητική του μέσα από τις αντιλήψεις του δημιουργού. Τα παραδοξιακά τοπία που μας παρουσιάζονται αποτελούν την ενίσχυση της ανθρώπινης φιγούρας, διαδίδοντας «εσωτερικά» μηνύματα μέσα από την υλικότητα και τον χρόνο. Σε αυτή την ενστικτώδη ατμόσφαιρα που δημιουργείται, η τέχνη γίνεται το παραπλήσιο της πραγματικότητας, μια πύλη προς έναν προσωπικό κόσμο που κρύβει μυστήρια που πρέπει να εξερευνηθούν.
Διάρκεια: 17/11 - 03/12/2023
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 - 23:00
Τη μουσική επιμελήθηκε ο Γιάννης Τσιρίκογλου στον χώρο του Lobby (Area #02)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass