Η σωστή διατροφή μέσα από παραμύθια...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΛΗΤΩΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2022 14:16

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη σωστή διατροφή μέσα από την παρουσίαση του νέου μουσικού παραμυθιού της Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου από τη σειρά της «Κυρά Διατροφή» με τίτλο «Οι βιταμίνες κάνουν πάρτι» με εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλου και μουσική Αδρεάνας Ράπτη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και έγινε σε συνδιοργάνωση με τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα, την επιτροπή των Lions Clubs International 117 Β «Για την οικογένεια και τη γυναίκα», με τη συμμετοχή του νέου Lions Branch Λάρισας Πηνειός και το τμήμα παιδιού του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων στο οποίο ανήκει η συγγραφέας Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου, το κοινό άκουσε έμμετρα παραμύθια με θέμα τη σωστή διατροφή των παιδιών.
Συμμετείχε η ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρυσούλα Χρήστου, η δασκάλα μπαλέτου Δήμητρα Κολτσίδα και οι μαθήτριές της. Προλόγισαν η διατροφολόγος Αναστασία Σιατήρα, ο σεφ Δημήτρης Τερζούδης και η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Αφροδίτη Ξυνοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass