Οι περιπέτειες του Baby Shark

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2022 11:01

Tο πιο δημοφιλές παιδικό κανάλι στο YouTube (παγκοσμίως), με τους αγαπημένους χαρακτήρες

των παιδιών, τον Baby Shark, τον Pinkfong και τον Hogi, έρχονται ζωντανά, σε ένα παιδικό μουσικοκινητικό show με τα αυθεντικά τραγούδια, την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ., στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.  Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, το “Baby Shark Live!” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark”. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο videowall (γιγαντοοθόνη) με animated σκηνικά. Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας στα αγγλικά (τραγούδια παρουσιάζονται στο Video). Η περιπέτεια και οι διάλογοι είναι στα ελληνικά.
Η ιστορία: Η οικογένεια Shark, μια ξένοιαστη μέρα, κάνει βόλτα στον βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια... Ο Baby Shark έχει χαθεί... Τι θα κάνουν; Πού βρίσκεται ο Baby Shark; Πώς θα τον εντοπίσουν;
Πώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/ tickets /theatre/periodeia/baby-shark-live/
και στα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα Public, Wind, Media Μarkt, στο Βιβλιοπωλείο Καλτσά και την ημέρα της παράστασης στα ταμεία του θεάτρου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass