Γκόλφω σ’ αγαπώ

ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ MOS

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2022 11:13

Η Ελένη Χατζηγρίβα και η Λαμπρινή Πολύζου πλησιάζουν την Γκόλφω, με την απαραίτητη καλλιτεχνική ευαισθησία και παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλίας την παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ Σ’ΑΓΑΠΩ» το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:00 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.


Όπως σημειώνουν οι συντελεστές σε σχετικό δελτίο τύπου «η παράσταση της χοροθεατρικής ομάδας «MOS» -»ΓΚΟΛΦΩ Σ ΑΓΑΠΩ» είναι μια διασκευή του βουκολικού δραματικού ειδυλλίου, του Σπυρίδωνος Περεσιάδη. Η Γκόλφω και ο Τάσος, δύο νεαρά παιδιά, ορκίζονται αιώνια αγάπη. Ερωτικές συγκρούσεις, ηθικά διλήμματα. Πολλές ανατροπές σε μια κωμική έκβαση της ιστορίας. Μετά από τόσα προβλήματα, καραντίνες, εγκλεισμό και πόνο, θέλουμε να έρθει ο κόσμος στην παράσταση και να γελάσει με την ψυχή του. Φυσικά, μέσα από το έργο μας, θα αναδειχθούν τα φυσικά τοπία της περιοχής και τα στοιχεία της παράδοσης που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση και τον άνθρωπο».
Για τη «Γκόλφω Σ’αγαπώ» συνεργάζονται: Παραγωγή : «ΜΟS», Σκηνοθεσία : Ε. Χατζηγρίβα, Βοηθός Σκηνοθέτη- Κινησιολογία: Λαμπρινή Πολύζου, Διασκευή κειμένου: Ε. Χατζηγρίβα, Λ. Πολύζου, Σκηνικά: Αθανάσιος Μακρής, Μουσική επιμέλεια: Θέμης Κοπαρανίδης, Φωτογραφίες: Αγγελική Αλεξίου, Γραφιστικά -Αφίσα – Πρόγραμμα: Θάνος Συντζιάκης, Χοροδιδάσκαλος, παραδοσιακών χορών: Απόστολος Σβάνας.
Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί: Ελένη Δασκαλοπούλου, Άγγελος Μπάρμπας, Χρήστος Μωυσιάδης, Αποστόλης Παπαευθυμίου , Λαμπρινή Πολύζου, Γιάννης Τούντας, Χαρά Τσόκανου, Παναγιώτα Τσόκανου, Ελένη Χατζηγρίβα. Συνοδεύει χορευτικά ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πελασγός.
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass