«Καλήν εσπέραν άρχοντες...»

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ «ΕΝΩΔΕΙΑ» ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2021 13:14

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανέβασε στο κανάλι της στο youtube τη φετινή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του ΔΩΛ και του Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη.
Η συναυλία έκανε πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.


Όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν την αναζήτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα του youtube: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Μικτής Χορωδίας ΔΩΛ και Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία» (https://www.youtube.com/channel/UCaCwVqioD8Pq7OBlcLx0M-w).
Τα καταξιωμένα στο κοινό της πόλης μας Μουσικά Σύνολα παρουσιάζουν ένα μουσικό οδοιπορικό, που περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα των εορτών του Δωδεκαημέρου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πόντος, Κέρκυρα, Καστοριά, Μακεδονία, Θράκη, Μ. Ασία, Ξάνθη, Σάμος, Κύπρος, κ.ά.), συνδεδεμένα με το χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος» που διαβάζει ο Θωμάς Ψύρρας.
Τη χορωδιακή επεξεργασία και ενορχήστρωση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος έκανε ο Δημήτρης Καρβούνης, ενώ θα ακουστούν και επεξεργασίες των Θόδωρου Παπακωνσταντίνου, Τάσου Παππά και Κώστα Ταμβακά.
Μ’ αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον εορταστικό πρόγραμμα, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία», εύχονται σε όλους τους Λαρισαίους «Χρόνια πολλά» και «Καλά Χριστούγεννα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass