Οργανωμένες ξεναγήσεις στην Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2021 11:21

Σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οργανωμένες ξεναγήσεις στην έκθεση «ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ/DAISIES» από την επιμελήτρια κ. Αντιγόνη Καψάλη, στις 19:30 και στις 20:30.


Για τις ξεναγήσεις, λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2410-616266 καθημερινά (08.00 – 20.00), ενώ για την είσοδο στο Μουσείο θα πρέπει να φέρουν τα πιστοποιητικά που προβλέπονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση εντάσσεται στις δράσεις της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Πολιτιστική Διαδρομή του Συμβουλίου της Ευρώπης «Δρόμοι του Ιμπρεσιονισμού». Η σύγχρονη εικαστική έκθεση δανείζεται τον τίτλο «Μαργαρίτες», από την ομώνυμη ανθογραφία της Θάλειας Φλωρά - Καραβία,-έργο της Συλλογής Γ. Ι. Κατσίγρα- και επαναπροσεγγίζει το έργο της, δημιουργώντας έναν οπτικό γραμματισμό, προσδίδοντας του, έτσι, μια σύγχρονη καλλιτεχνική υπόσταση.
Συμμετέχουν οι:
Μαριάννα Γκουντουβά, Ζωή Ζηπέλα, Ρούλα Καραφέρη, Λιάνα Κρανιώτου, Δήμητρα Οικονόμου, Μαρία Παναγιώτου, Αθανασία Παπατζέλου, Ελένη Σαρλή, Ιφιγένεια Σδούκου, Ζωή Σεϊτάνη, Βασιλική Σουλτούκη, Θεοδώρα Τσιάτσιου, Βιβή Τσιόγκα. Επιμέλεια έκθεσης: Αντιγόνη Καψάλη, Ιστορικός τέχνης/ Εικαστικός.
Τέλος, σήμερα το απόγευμα θα λειτουργεί το πωλητήριο του Μουσείου αλλά και το καφέ όπου δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την καλοκαιρινή βραδιά στον φιλόξενο αύλειο χώρο του μουσείου.
Η είσοδος στο μουσείο είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass