Εικονική περιήγηση σε μουσεία της Ελλάδας και του κόσμου

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ… ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2020 16:02
Η Μονεμβασιά το σούρουπο Η Μονεμβασιά το σούρουπο

Τι κι αν ζούμε στον αστερισμό του κορονοϊού; Τι κι αν οι ειδικοί προειδοποιούν ότι θα πρέπει να αποφεύγουμε χώρους με πολλά άτομα όπως μουσεία και άλλα αξιοθέατα;

Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθούμε εικονικά και να απολαύσουμε τα μεγαλύτερα μουσεία και τους πιο σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους καθισμένοι αναπαυτικά στην πολυθρόνα μας. Από την Ακρόπολη έως την Πομπηία και από τη Μονεμβασιά μέχρι την Έφεσο, μπορούμε να κάνουμε μια ψηφιακή περιήγηση σε τόπους, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία αποκομίζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα, μελετώντας τα. Οι εικονικές περιηγήσεις μας βοηθούν να κατανοήσουμε περισσότερο και με λεπτομέρειες, μας δίνουν χρόνο για να οργανώσουμε μια επίσκεψη και λύνουν πολλές απορίες μας για τη σύνθεση ενός χώρου. Ενδεικτικά όσοι θέλουν μπορούν να περιηγηθούν Αρχαία Μίλητο Εικονική, στην Ακρόπολη, στην Αγία Σοφία, στην Αρχαία Ολυμπία, στις Μυκήνες, στο Ναύπλιο Εικονική, στο κάστρο της Μονεμβασιάς και σε πάρα πολλά σημεία ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass