Φέτος ο Aγιος Βασίλης είσαι εσύ!

ΤΑ PLAYHOUSE ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2019 20:13

Στα Playhouse Λάρισας, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, συγκεντρώνουμε τα επιτραπέζια παιχνίδια που αποσύρονται από τα καταστήματά μας. Παιχνίδια που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν ακόμη άπειρες ώρες διασκέδασης.

Αυτά τα παιχνίδια λοιπόν, αποφασίσαμε φέτος να δωρίσουμε για την ενίσχυση των Παιδιατρικών Κλινικών του Γενικού και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας, αλλά και σε άλλους φορείς και δομές της πόλης, ώστε να δώσουμε -όλοι μαζί- περισσότερη χαρά σε περισσότερα παιδιά.
Παράλληλα, θέλοντας να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες παιχνιδιού σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, στα καταστήματα Playhouse έχουμε τοποθετήσει σάκους του Αϊ Βασίλη, τους οποίους φιλοδοξούμε να γεμίσουμε με επιτραπέζια παιχνίδια - καινούργια ή παλιά - που ο καθένας θέλει να προσφέρει. Κι επειδή Χριστούγεννα σημαίνει «μοιράζομαι», στόχος μας είναι να διευρύνουμε την πρωτοβουλία, δημιουργώντας ένα δίκτυο συλλογής επιτραπέζιων παιχνιδιών σε όλη τη Λάρισα, τοποθετώντας σάκους του Άγιου Βασίλη σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία εντός της πόλης, όπως σε φροντιστήρια και καταστήματα.
Με ποιον τρόπο μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ;
-Αν έχεις παλιά επιτραπέζια σε καλή κατάσταση, αναζήτησε τους σάκους του Αϊ Βασίλη στα Playhouse, στην εφημερίδα «Ελευθερία», στο Φροντιστήριο «Συμμετρία», το Φροντιστήριο «Σύγχρονο 1975 – ΝΟΥΣ» και στα γραφεία του συλλόγου Γ.Σ. Νίκη Λάρισας, έως τις 30 Δεκεμβρίου.
-Αν θέλεις να συγκεντρώσεις επιτραπέζια παιχνίδια ενισχύοντας την πρωτοβουλία, ζήτησέ μας να σου προμηθεύσουμε τον σάκο του Αϊ Βασίλη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6977-356.011. Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass