Και φέτος «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Αρχή το επόμενο Σάββατο με δωρεάν παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2019 15:46

Το καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» που υπήρξε έμπνευση του Λαρισαίου καλλιτέχνη Δημήτρη Ακριβούλη, με τους τότε προέδρους των Συλλόγων Αργιθεατών ν.Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», και του Συλλόγου Ποντίων ν.Λάρισας, Νανά Μαυραντζά και Χρήστο Τοπαλίδη, οι οποίοι αποτέλεσαν και την 1η Οργανωτική Επιτροπή, πριν από 10 χρόνια θα πραγματοποιηθεί και φέτος αρχής γενομένης το επόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ. με την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο».

Στόχος είναι οι φορείς και σύλλογοι της πόλης και του νομού Λάρισας να δημιουργήσουν διαφορετικά πολιτιστικά-αθλητικά δρώμενα χωρίς το παραμικρό κόστος, στηριζόμενα στον εθελοντισμό των διοργανωτών, τα οποία το κοινό θα μπορεί να τα παρακολουθεί δωρεάν, και αντί αντιτίμου εισιτηρίου να προσφέρει ο καθένας, εάν μπορεί, από το υστέρημά του τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία στο τέλος του Φεστιβάλ θα μοιράζονται στα συσσίτια της πόλης μας, όπου και οι ανάγκες είναι καθημερινές. Το φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων υπήρξε και η 1η απόπειρα ταυτόχρονης παρουσίας και σύμπραξης πολλών πολιτιστικών φορέων, η οποία πλέον έχει καταστεί θεσμός. Η πολυπολιτισμική πόλη της Λάρισας αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο πολιτισμός είναι συνυφασμένος με τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη.

Φέτος στην Οργανωτική επιτροπή είναι ο Συλλόγων Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος» (πρόεδρος Κώστας Σιατραβάνης), ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας (πρόεδρος Χρήστος Τοπαλίδης) και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων (αντιδήμαρχος Πάνος Σάπκας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass