«Eνα αλλιώτικο σπίτι...»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 15:01

Το παιδικό βιβλίο «Ενα αλλιώτικο σπίτι... σαν παραμύθι!» της Μαρίας Αράπκουλε θα παρουσιαστεί σήμερα στις 6 μ.μ. από τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, το Κέντρο Πολιτισμού «Υπατία» Λάρισας και το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο που μιλά με συμβολικό τρόπο για την ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης».


«Όλοι μας κάποτε θραφήκαμε με παραμύθια από τα αγαπημένα χείλη της γιαγιάς, του παππού, των γονιών που στέκονταν πλάι μας. Τα παραμύθια ήταν ‘οχήματα’ για την υπεράσπιση της παιδικής ψυχής μας. Οι ιστορίες αυτές μας έδειξαν πολλά, όπως τρόπους να βαδίζουμε στο δρόμο των συναισθημάτων και της αλήθειας» σημειώνει η συγγραφέας. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Κρυσταλλία Μακατού, φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδική Λογοτεχνία.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν η Ρέτα Κουτσοκώστα, γραμματέας του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης» και η Αλεξάνδρα Βαλασσοπούλου, μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας. Την παρουσίαση θα συνοδεύσουν με τραγούδια και μελωδίες οι μικροί μουσικοί του εργαστηρίου «Νότες με Χρώμα» υπό τη διεύθυνση της Θώμης Μπουμπάρη.
Θα ακολουθήσει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά με ζωγραφική.
Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass