Ρεσιτάλ Κιθάρας του Γιάννη Μπάγιου

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2019 16:08

Ρεσιτάλ κιθάρας από τον Γιάννη Μπάγιο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα από το ευρύ φάσμα του ρεπερτορίου της κιθάρας.

Αρχικά θα ακουστούν συνθέσεις των J.S. Bach, F. Mendelssohn, A. Manjon, F. Kleynjans ενώ στο δεύτερο μέρος θα δοθεί έμφαση στον ισπανικό ήχο με συνθέσεις των E. Granados, F. Moreno Torroba, R. Sainz de la Maza, V.Amigo, M.Escudero. Είσοδος ελεύθερη

Ο Γιάννης Μπάγιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής από τον πατέρα του πάνω σε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα. Στην ηλικία των έντεκα ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με καθηγητή τον Απόστολο Λιάλιο. Το 2006 ολοκλήρωσε τις σπουδές του και απέκτησε το δίπλωμα της κιθάρας. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας flamenco με το Θωμά Νάτση στη Θεσσαλονίκη. Από νεαρή ηλικία συμμετέχει ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης της Λάρισας ενώ επίσης έχει διδάξει σε μουσικά σχολεία, στις λέσχες πολιτισμού του δήμου και στις δομές των ΚΔΑΠ. Από το 2009 εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass