«...της αγάπης και της ξενιτιάς»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2019 15:00

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας και η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Λαρισαίων, σήμερα στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν την παράσταση παραδοσιακής μουσικής και χορού «…της αγάπης και της ξενιτιάς».

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική εκδήλωση όπου μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα με το οποίο θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ-Συνέδριο Ελληνικών Λαογραφικών Χορών που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α.
Προετοιμάζεται εδώ και καιρό με μεράκι και την πολύτιμη αρωγή και υποστήριξη της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Λαρισαίων, έχοντας ως στόχο τη σύνθεση των τριών παραδοσιακών στοιχείων, ποίησης, μουσικής και χορού που αντιπροσωπεύουν την πιο άμεση και έγκυρη έκφραση του λαϊκού πολιτισμού. Η παράσταση αυτή υπόσχεται ένα υπέροχο και συγκινησιακό ταξίδι ανάμεσα στον χώρο και τον χρόνο, μια περιπλάνηση στις διάφορες περιοχές του ελληνισμού, με οδηγό την παράδοση του τόπου μας που παραμένει ένας σημαντικός δίαυλος επικοινωνίας ως τις μέρες μας αντανακλώντας ένα ζωντανό κομμάτι του πολιτισμού μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass